DEFINITIVNO NEMA NIKOLE IVANOVIĆA: Crna Gora poslala FIBA spisak putnika za Eurobasket!

Autor: Tanjug

Sport

30.08.2022

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

As Crvene zvezde se nije oporavio od povrede na vreme.

DEFINITIVNO NEMA NIKOLE IVANOVIĆA: Crna Gora poslala FIBA spisak putnika za Eurobasket!

Foto: fiba.com

Selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore Boško Radović na predstojećem Evropskom prvenstvu računaće na istih 12 igrača, koje je predvodio u porazu od Litvanije (90:73) u kvalifikacijama za Mundobasket.

Crnu Goru će na Evrobasketu predstavljati: Zoran Vučeljić, Aleksa Ilić, Vladimir Mihailović, Nikola Pavlićević, Dino Radončić, Marko Simonović, Nemanja Radović, Bojan Dubljević, Zoran Nikolić, Igor Drobnjak, Petar Popović i Kendrik Peri.

- Biće zabavno. U prethodnim utakmicama smo pokazali da možemo da se takmičimo sa svima, sve dok se držimo naše igre. Protiv BiH je bilo mnogo pozitivnih stvari, a i pobedili smo tu utakmicu. Ali, i protiv Litvanije smo pokazali dobre stvari, naročito u prvom poluvremenu - izjavio je Kendrik Peri, a prenele Vijesti.

Košarkaši Crne Gore takmičiće se u A grupi u Tbilisiju. Prvi meč igraće 1. septembra protiv Turske (16.15), a rivali će im biti još Belgija, Bugarska, Španija i domaćin Gruzija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading