OGLASIO SE ŽIRU PRED POČETAK EVROPSKOG PRVENSTVA: ''Samo to mi nedostaje u karijeri!''

Autor:

Sport

10.06.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuz se oprašta od nacionalnog tima nakon evropske smotre.

OGLASIO SE ŽIRU PRED POČETAK EVROPSKOG PRVENSTVA:  ''Samo to mi nedostaje u karijeri!''

Foto: Tanjug/AP

Francuski fudbaler Olivije Žiru, poznat po svojoj dugoj i turbulentnoj karijeri, nedavno se oglasio povodom predstojećeg Evropskog prvenstva. Sa 57 golova u reprezentativnom dresu, Žiru je istakao svoju želju da završi karijeru na visokoj noti osvajanjem titule šampiona Evrope.

Žiru je sa francuskom reprezentacijom prošao kroz mnoge uspone i padove. Od skandala sa saigračem Karimom Benzemom do Svetskog prvenstva 2018. godine, gde nije postigao nijedan gol, a Francuska ipak trijumfovala, Žiru je doživeo različite faze u svojoj reprezentativnoj karijeri.

Iako su mnogi sumnjali u njega, Žirua je uvek podržavao selektor Didije Dešamp. Njihova saradnja i poverenje u Žiruov talenat su se isplatili, a sada se Žiru priprema da odigra poslednji turnir u svojoj karijeri.

Napadač Rosonera je istakao da bi voleo da se od nacionalnog dresa oprosti titulom evropskog šampiona.

- Bilo bi lepo da reprezentativnu karijeru završim sa titulom šampiona Evrope. Samo to mi nedostaje. U fudbalu je sve moguće, a na ličnom nivou bih voleo da dođem do 60. gola jer mi nedostaju samo tri i znam da to mogu da ostvarim - naveo je Žiru za Telefoot.

Francuska reprezentacija se nalazi u grupi D zajedno sa Holandijom, Poljskom i Austrijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading