VELIKI PROBLEM ZA NEMAČKU: Nagelsman ostaje bez važnog aduta!

Autor:

Sport

10.06.2024

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pavlović propušta evropsku smotru.

VELIKI PROBLEM ZA NEMAČKU: Nagelsman ostaje bez važnog aduta!

Foto: www.profimedia.rs

Još četiri dana ostalo je do početka Evropskog prvenstva u fudbalu, a reprezentaciju Nemačke zadesio je neočekivani peh. Naime, postoji mogućnost da prvenstvo Starog kontinenta propusti fudbaler Bajerna, Aleksandar Pavlović. Naime, pomenuti fudbaler nije se priključio kampu reprezentacije zbog infekcije.

Foto: www.profimedia.rs

Aleksandar Pavlović

Fudbalski savez Nemačke saopštio je da se Pavlović jedini od 26 igrača nije vratio u trening kamp nakon što su dobili slobodno posle pobede u prijateljskom meču protiv Grčke. Podsećanja radi, Pavlović je debitantski nastup imao na meču sa Ukrajinom koji je završen bez golova. Evropsko prvenstvo počinje 14. juna i traje do 14. jula, a Nemačka, koja je ujedno i organizator takmičenja, nalazi se u grupi sa Škotskom, Mađarskom i Švajcarskom.

Ovaj neočekivani peh mogao bi ozbiljno da uzdrma planove nemačkog tima pred početak Evropskog prvenstva. Sa sve većim pritiskom koji se stvara oko Pavlovićeve povrede, stručni štab reprezentacije Nemačke moraće brzo da pronađe alternativna rešenja za njegovu poziciju u timu.

Nemačka reprezentacija je uoči prvenstva bila u pripremama, a prijateljski mečevi su bili deo procesa uigravanja tima. Pobeda protiv Grčke sigurno je podigla moral igrača, ali sada se fokus preusmerio na rešavanje situacije sa Pavlovićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading