KUMAN PRELOMIO! Holandija objavijal SPISAK za EVRO! Ima IZNENAĐENJA!

Autor:

Sport

29.05.2024

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lale imaju visoke ambicije u Nemačkoj.

KUMAN PRELOMIO! Holandija objavijal SPISAK za EVRO! Ima IZNENAĐENJA!

Foto: Tanjug/AP

Selektor fudbalske reprezentacije Holandije, Ronald Kuman, danas je objavio konačan spisak od 25 igrača koji će predstavljati Holandiju na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Na spisku se nalaze poznata imena poput Memfisa Depaja i Virdžila Van Dajka, ali tu su i neka nova lica poput Džeremija Frimponga i Rajana Gravenberha.

Pre nego što krenu put Nemačke, Holanđani će odigrati prijateljske mečeve protiv Kanade i Islanda kako bi se dodatno pripremili za Evropsko prvenstvo. ove utakmice će pružiti priliku timu da uskladi taktiku i formaciju pre nego što krene takmičenje.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Memfis Depaj

Holandska reprezentacija se nalazi u Grupi D zajedno sa Francuskom, Poljskom i Austrijom. Ovo će biti izuzetno zahtevna grupa, ali će pružiti priliku Holandiji da pokaže svoje kvalitete i bori se za plasman u narednu fazu.

Među igračima koji su se našli na konačnom spisku, jedno od zanimljivih imena je Teun Kopmajners, mladi vezista koji je skrenuo pažnju svojim izuzetnim tehničkim sposobnostima. Takođe, Džerdi Šouten, koji je nedavno privukao pažnju svojim impresivnim nastupima, takođe će biti deo tima koji će predstavljati Holandiju na Evropskom prvenstvu.

Na spisku se nalaze Golmani: Džastin Bijlov, Mark Fleken, Bart Ferbrugen; odbrambeni igrači: Nejtan Ake, Dejli Blind, Virdžil Van Dajk, Denzel Damfris, Džeremi Frimpong, Lustarel Gertruida, Matijas De Liht, Miki Van De Ven i Stefan De Vrij; vezni igrači: Rajan Gravenberh, Frenki De Jong, Teun Kopmajners, Tijani Rejnders, Džerdi Šouten, Ćavi Simons, Džoi Verman i Žoržinjo Vajnaldum; napadači: Stiven Bergvajn, Memfis Depaj, Kodi Gakpo, Doneli Malen i Vout Veghorst.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading