GOŠĆA SLAVNOG HOTELA IZGUBILA DIJAMANTSKI PRSTEN OD 750.000 EVRA: Svi se dali u potragu, a onda se dogodio ŠOK NAD ŠOKOVIMA

Autor:

Razonoda

10.12.2023

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U potragu su se uključili i agenti obezbeđenja hotela

GOŠĆA SLAVNOG HOTELA IZGUBILA DIJAMANTSKI PRSTEN OD 750.000 EVRA: Svi se dali u potragu, a onda se dogodio ŠOK NAD ŠOKOVIMA

Foto: Printscreen/Instaghram/official.bih.srb.hr.cg

Verenički prsten

Menadžment jednog od najpoznatijih hotela sveta "Ric Pariz", objavio je da je jutros pronađen nestali dijamantski prsten vredan 750.000 evra, koji je u vlasništvu gošće, poslovne menadžerke iz Malezije.

- Zahvaljujući temeljnoj potrazi agenata obezbeđenja 'Ric Pariz', prsten je pronađen jutros. Zahvaljujemo se zaposlenima koji su bili aktivni u istrazi, jer svakodnevno obavljaju posao vrlo profesionalno - saopštili su menadžmenta, preneo je Parisijen.

Kako dodaju iz hotelske uprave, prvo se mislilo da je reč o krađi, ali su iz "Rica" to negirali.

- Dragulj je pronađen u vrećici za usisivač - naveli su iz poznatog hotela.

Gošća, koja je bila u francuskoj prestonici zbog sajma turizma, u petak je podnela prijavu u policijskoj stanici u Parizu. Pre toga je primetila da je nestao vredan prsten, koji je ostavila na stolu u sobu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading