DEVOJČICU (9) PROGONIO JEZIVI MUŠKARAC: Snimak otkriva horor koji je preživela! (VIDEO)

Autor:

Razonoda

31.10.2023

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uznemirujući video snimak koji je nedavno osvanuo na internetu šokirao je javnost.

DEVOJČICU (9) PROGONIO JEZIVI MUŠKARAC:  Snimak otkriva horor koji je preživela! (VIDEO)

Foto: Printskrin/youtube

 Na snimku se jasno vidi muškarac kako neprimetno prati devetogodišnju devojčicu kroz stambeni blok, nakon što je ona izašla iz škole. Srećom, hrabra devojčica je uspela da pobegne u poslednjem trenutku.

Mala Varvara, devetogodišnja devojčica iz ruskog grada Stupina, nedaleko od Moskve, kretala se ka kući kada je primetila da je prati visoki muškarac. Instinktivno osetivši opasnost, hrabra devojčica je odlučila da se sakrije u hodniku pored lifta, pre nego što je napustila zgradu. Na snimku sa sigurnosnih kamera jasno se vidi kako muškarac traži devojčicu, pretvarajući se da čeka lift. Međutim, čim je muškarac krenuo prema izlazu, ponovo se susreo sa hrabrom devojčicom, ali ovaj put je Varvara bila u društvu svog oca.


"Moj muž je primetio da je muškarac pratio našu ćerku od škole do naše zgrade. Bio je zabrinut i odlučio je da je prati kako bi bila sigurna. Bio je šokiran kada je video snimak na kamerama", izjavila je Olga, majka devetogodišnje devojčice. Ona je dodala da je bila presrećna što je Varvara slučajno naišla na svog oca ispred zgrade, jer on inače nikada ne bi stigao kući u to vreme. Devojčica je bila prestrašena, ali je na kraju prošla bez povreda.

Prema lokalnim medijima, koji su pratili ovaj slučaj više od tri godine, muškarac je pacijent lokalne psihijatrijske bolnice i sada se nalazi u pritvoru. Ova informacija dodatno je uznemirila javnost, koja se pita kako je ovakva osoba mogla biti na slobodi i koliko još takvih slučajeva postoji.

Ovo je samo još jedan primer u nizu koji ukazuje na važnost bezbednosti dece i potrebu da se preduzmu dodatni koraci kako bi se zaštitila njihova sigurnost. Roditelji su pozvani da budu posebno oprezni i da edukuju svoju decu o opasnostima koje mogu vrebati iz senke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading