UKLETA KUĆA NADOMAK SRBIJE TERA SVE OD SEBE: Meštani je zaobilaze, noću se čuju KRICI, a evo šta se nalazi U NJOJ!

Autor:

Razonoda

25.10.2023

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Kuća je izgrađena pre 40 godina na mestu barake u kojoj niko nikada nije živeo. Meštani tvrde da je u prošlosti bilo nekoliko porodica koje su obilazile kuću i koje nikada iz nje nisu izašli

UKLETA KUĆA NADOMAK SRBIJE TERA SVE OD SEBE: Meštani je zaobilaze, noću se čuju KRICI, a evo šta se nalazi U NJOJ!

Foto: pixabay.com

Britanski magazin TimeOut otkrio je koja su mesta u Evropi među najukletijima. Jedno od njih nalazi se kod Križevaca u Hrvatskoj.

List je u susret Noći veštica naglasio da je jedna od najjezivijih kuća locirana u malom mestu Škrinjari. Kuća je na samom ulazu u mesto, okružena šipražjem i na starom putu.

Kuća je izgrađena pre 40 godina na mestu barake u kojoj niko nikada nije živeo. Meštani tvrde da je u prošlosti bilo nekoliko porodica koje su obilazile kuću i koje nikada iz nje nisu izašli.

Odavno je poznata priča da je tu jedna devojka zazidana u unutrašnjost kuće, kao i da se uveče u kasnu jesen i ranu zimu čuju njeni krici koji paraju nebo.

Stariji stanovnici Škrinjara bili su svedoci slučaja kad je jedno dete upalo u bunar kraj uklete kuće, a da ga niko nije gurnuo u njega.

Tvrde da se u kuću odavno ne ulazi jer u njoj nema ništa osim zlokobne paučine i nesnosnog smrada.

Najgore u celoj priči je što se blizu kuće nalazi malo groblje, pa je čitava atmosfera još jezivija.

TimeOut je naravno, na prvo mesto najjezivijih mesta u Evropi stavio kuću Grofa Drakule u Transilvaniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading