JEZIVA MISTERIJA U GRADIĆU: Koliba se stvorila SAMA na ulici! Niko ne zna kako je tu dospela, a tek šta se nalazi U NJOJ!

Autor:

Razonoda

24.10.2023

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija nema odgovor kako se objekat iznenada našao na ulici. Građani ionako slabo osvetljenog mesta tek sad ne smeju da prođu tom ulicom

JEZIVA MISTERIJA U GRADIĆU: Koliba se stvorila SAMA na ulici! Niko ne zna kako je tu dospela, a tek šta se nalazi U NJOJ!

Foto: instagram/irwindalepolice

Žitelji gradića Ervindejl već sedam dana nemaju odgovor na pitanje koje muči sve – odakle se nasred ulice stvorila stara koliba u fazi raspada?

Policija države Kalifornija ni sama nema odgovor na to pitanje, iako pokušava da reši misteriju.

Zbunjeni policajci su obišli lice mesta i zatekli trošno drveno zdanje nasred kolovoza, a nije bilo tragova kako je tamo završilo.

Transportna kompanija “Royal Coaches” uklonila je kolibu, a sprovedena je istraga o neobičnom događaju, prenosi UPI.com.

Nadležni su saopštili da nije pronađen nijedan snimak nadzornih kamera koji bi odgonetnuo misteriju.

Neki od stanovnika Ervindejla ušli su u kolibu i u njoj osim dve, tri stare stolice sa čudnim mrljama na njima, ništa nisu pronašli.

“Anonimna osoba prijavila je drvenu kolibu koja je pala s neba usred gradske ulice. Uz prvo upozorenje o tornadu na teritoriji Los Anđelesa, verujemo da je to rešenje slučaja”, stoji u šaljivoj Fejsbuk objavi lokalne policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading