OSTALI SU BEZ TEKSTA: Carinici posumnjali da putnik nešto krije, pa mu pronašli 11 KILOGRAMA KOKAINA i to GDE! Kako mu je ovo palo na pamet?

Autor:

Razonoda

16.10.2023

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je invalid ali je svoj hendikep podigao na viši nivo ne bi li se obogatio preko granice

OSTALI SU BEZ TEKSTA: Carinici posumnjali da putnik nešto krije, pa mu pronašli 11 KILOGRAMA KOKAINA i to GDE! Kako mu je ovo palo na pamet?

Foto: pixabay.com

Službenici na aerodromu u Hong Kongu ostali su bez reči kada su zaustavili jednog putnika verujući da nešto nije u redu.

I bili su u pravu. Muškarac je imao kod sebe, verovali ili ne, 11 kilograma kokaina a pokušao je da ga prebaci u naslonu invalidskih kolica.

Pedesetjednogodišnjak koji i sam ima problema sa kretanjem pokušao je da nasamari službenike, a kada je otkriveno da krije plen vredan 1,5 miliona dolara, i sam je shvatio da je verovatno zauvek nagrabusio.

Prema tamošnjem zakonu, muškarac iz Hong Konga mogao bi da bude osuđen na doživotni zatvor.

Prilikom privođenja ništa nije progovarao, ali se saznalo da je direktor firme za rentakar, kao i da privatno, iako je invalid, ne koristi invalidska kolica već ih je iznajmio za potrebe prenosa droge, piše BBC.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading