DEVOJČICA (3) BILA KLINIČKI MRTVA, PA POSLE ŠEST MESECI OTKRILA ŠTA JE TE NOĆI DOŽIVELA! Roditelji su se uhvatili za glavu i SAMO SU ZAPLAKALI

Autor:

Razonoda

12.10.2023

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikom nije bilo jasno odakle devojčici takve informacije pošto nije imala gde da ih pre čuje

DEVOJČICA (3) BILA KLINIČKI MRTVA, PA POSLE ŠEST MESECI OTKRILA ŠTA JE TE NOĆI DOŽIVELA! Roditelji su se uhvatili za glavu i SAMO SU ZAPLAKALI

Foto: youtube.com/Inside Edition

Amerikanka Britani Tomić iz Ohaja otkrila je pre nekoliko dana šta se njenoj trogodišnjoj ćerci desilo početkom proleća posle čega su promenili sve navike u životu.

Njena ćerka doživela je paranormalno iskustvo kada je bila klinički mrtva i tada je, kako je rekla majci i ocu “videla prvo Boga, a onda i Isusa”, što je bilo čudno jer ne samo što su joj roditelji ateisti, već i niko u okolini nije religiozan.

Trogodišnjoj Zoli učestalo je curila krv iz nosa, pa su je roditelji odveli lekaru. Posle nekoliko saveta i pregleda očekivalo se da će joj se stanje primiriti, ali ne. Bilo je još gore.

Kada je krenula krv jedne noći i iz usta, Britani se odsekla od straha i dete je zadržano u bolnici. Pored otkrića da Zola ima apneju, odnosno problem sa disanjem tokom spavanja gde ponekad izgubi vazduh, uočeno je da joj i rast zubića pravi ogroman problem.

Zoli se u bolnici tokom noći stanje toliko pogoršalo da je morala da ode na operacioni sto kako bi joj doktori hirurškim putem pomogli da ubuduće normalnije diše.

Republika

Foto: youtube.com/Inside Edition

Britani Tomić bila je šokirana pričom svoje ćerke

Zola je u jednom momentu bila klinički mrtva. Zahvaljujući stručnim doktorima ona je spasena, bila je danima i na infuziji, ali njeno stanje počelo je da se popravlja iz nedelje u nedelju.

Roditelji kao roditelji, pratili su Zolu gotovo ne spavajući narednih meseci. A onda je mala Zola pravo niotkuda jednom pred spavanje, šest meseci posle kliničke smrti majku pitala kada će je Bog ponovo posetiti?

- Upitala sam je šta je gledala pre spavanja i da li joj je neko pričao o Bogu, a ona je rekla da je ‘one teške noći’ kada je umrla jedan čovek sa velikom belom bradom došao i zagrlio ju je. Gledala sam je ćutke ne shvatajući šta mi priča. Rekla mi je da ju joj je Bog rekao da će sve biti u redu. Potom je dodao da će je upoznati sa svojim sinom koji se zove Isus. I on je moju ćerku navodno zagrlio i rekao je da će imati lep život i da ne brine više. Kada je Zola sve ispričala, tresla sam se i plakala. Muž isto. Nismo vernici, baš suprotno. Ali posle ovog slučaja rešili smo da se okrenemo crkvi, onako, umereno, i idemo tamo jednom nedeljno sa Zolom - rekla je Britani Tomić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading