BEBISITER “IZ SNOVA” ZLOSTAVLJAO 17 DEČAKA: Odala ga jedna rečenica posle koje su se roditelji ZALEDILI!

Autor:

Razonoda

09.10.2023

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na svojoj internet stranici hvalio se da ima puno iskustva u radu sa decom, a na jednoj slici pozirao je bez majice sa dečacima kod bazena

BEBISITER “IZ SNOVA” ZLOSTAVLJAO 17 DEČAKA: Odala ga jedna rečenica posle koje su se roditelji ZALEDILI!

Foto: foxnews.com printscreen

Metju Entoni Zakrževski iz Kalifornije osuđen je na neverovatnih 698 godina zatvora pošto je ustanovljeno da je seksualno zlostavljao 17 dečaka starosti od dve do 12 godina.

Kako je osuđen za 34 krivična dela nema dileme da će ostatak života provesti iza rešetaka. Istraga protiv Zakrževskog pokrenuta je još u julu 2019. godine  kada ga je prijavila porodica osmogodišnjeg dečaka iz Kalifornije.

Ubrzo je otkriveno da je iste užasne stvari radio i drugim dečacima u periodu od 2014. do 2019. godine.

Porodica koja ga je prijavila otkrila je da se nešto čudno dešava kada je jedne večeri Metju bio naročito raspoložen posle druženja s njihovim sinom.

- Rekao je da nam sin jako lepo miriše i da je nežan, da ima nežnu kožu. Bilo nam je jako čudno kako ga je gledao, a kada je odlazio toliko ga je strastveno poljubio u obraz, da smo instalirali kameru. Potom smo videli da ga je neprimereno dodirivao i pokušavao da ga zlostavlja - rekli su neimenovani roditelji zlostavljanog dečaka.

Monstrum je bio jedan od osnivača sajta “Sitter Buddy” na kojoj su roditelji okruga Oranž mogli da se povežu sa bejbisiterima. Zakrževski je nudio mentorstva, čuvanje dece i vaspitavanje. Naglašavao je i da je vešt u radu sa decom sa posebnim potrebama.

- U vrlo ranom dobu otkrio sam kolika je radost raditi s decom i pozitivno uticati na njihove živote kroz 'Buddy program' u mojoj srednjoj školi - pisalo je na njegovom profilu koji je u međuvremenu uklonjen.

Republika

Foto: pixabay.com

 

- Imam više od šest godina iskustva u čuvanju dece uzrasta od tri meseca do 14 godina, uključujući decu s posebnim potrebama. Mislim da je razlog zbog kojeg se lako povezujem s decom taj da ne nadgledam samo već i da učestvujem u svemu s njima - dodao je monstrum.

Inače, na profilu je imao fotografiju na kojoj je bez majice s grupom dečaka u bazenu.

- Taj monstrum nije samo zlostavljao dečake nego i roditelje - rekla je Džulijet Oliver, zamenica okružnog tužioca.

Majka jedne žrtve rekla je da je bilo mnogo recenzija koje su govorile da je Zakrževski bio odlična dadilja.

- Ti roditelji su bili naterani da poveruju da ovom čoveku mogu poveriti najdragoceniju stvar na celom svetu – svoju decu. Umesto toga, lovio je nedužne dečake i uništo to poverenje na podli i sadistički način - napisao je 2019. Tod Spicer, okružni tužitelj okruga Oranž.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading