SOCIJALNA RADNICA NEDELJAMA SPAVALA SA UČENIKOM SEDMOG RAZREDA! Majka otkrila sve u dečakovom telefonu, a onda se dogodila JOŠ GORA stvar

Autor:

Razonoda

09.10.2023

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Interesantno je da je devojka koja je zavela dečaka toliko vodila računa o svemu da niko u školi ni od njegovih drugova nije znao šta oni rade

SOCIJALNA RADNICA NEDELJAMA SPAVALA SA UČENIKOM SEDMOG RAZREDA! Majka otkrila sve u dečakovom telefonu, a onda se dogodila JOŠ GORA stvar

Foto: linkedin/paytonshears

Dvadesetčetvorogodišnja socijalna radnica Pejton Širs iz Ohaja uhapšena je zbog nedozvoljenih seksualnih odnosa sa trinaestogodišnjim dečakom iz kraja.

Pejton se nalazi u pritvoru i ukoliko želi napolje neko bi morao da plati kauciju za nju od čak 500.000 dolara.

Policija u Ohaju reagovala je na poziv majke dečaka koja je primetila da se on ponaša čudno u zadnje vreme.

- Majka je rekla da je dečak počeo da je laže gde ide i s kim provodi vreme. On je poslednja tri meseca bio sa socijalnom radnicom koja je, kako je majka saznala posle, želela da mu pokaže sve tajne seksa iako on ima samo 13 godina - prenose mediji iz Ohaja.

Skandal je otkriven kada je majka dečaka u njegovom telefonu pronašla fotografije Pejton Širs na kojima je naga, a onda je krenula da lista njihovu prepisku i šokirala se.

- Bilo je tu vrlo lascivnih i eksplicitnih prepiski, čak i od očigledno zaljubljenog dečaka. Pejton je igrala svoju igru, uvukla ga je u svoj perverzni svet i nedeljama ga je vodila kroz njega. Majci je najteže palo što joj se sin preko noći promenio i sada imaju potpuno drugačiji odnos u kući - prenosi New York Post.

Majku je dotukla fotografija u dečakovom telefonu na kojoj se vidi kako Pejton i on nagi leže u krevetu i smeju se.

Interesantno je da niko u školi koju dečak pohađa nije znao da je on bio u bilo kakvom kontaktu sa socijalnom radnicom, što sam govori u prilog tome da je ona vodila računa o svemu, samo da se ne sazna šta su radili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Definitivno

09.10.2023 19:36

I šta je tu loše!? Vrlo nekorektno od strane majke!