PODSTANARKA IZ PAKLA: Uselila se u kuću Jovanovića pre 542 dana, a ništa ne plaća i NEĆE DA IZAĐE IZ NJE! Sada je otkrivena i ŽENINA ODVRATNA PROŠLOST

Autor:

Razonoda

08.10.2023

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od početka je tačno znala šta radi, dok Saša nije imao predstavu s kim ima posla

PODSTANARKA IZ PAKLA: Uselila se u kuću Jovanovića pre 542 dana, a ništa ne plaća i NEĆE DA IZAĐE IZ NJE! Sada je otkrivena i ŽENINA ODVRATNA PROŠLOST

Foto: facebook/elizabeth hirschhorn

Amerikanka Elizabet Hiršhorn prava je podstanarka iz pakla i kako kažu vlasnici kuća u kojima je boravila – “ko je nije upoznao, dobro je prošao u životu!”.

Ova žena već 542 dana besplatno živi u Airbnb smeštaju kod izvesnog stomatologa Saše Jovanovića u Kaliforniji.

Ovaj muškarac balkanskog porekla, očito nije znao s kim ima posla kada je Elizabet otvorio vrata svog doma i od tada kreće pakao u njegovom životu.

Hiršhornova je najam novog smeštaja plaćala samo šest meseci, počevši od septembra 2021. godine, ali vremenom je počela da se svađa sa Jovanovićem oko popravki u kući za koje je tvrdila da nije kriva.

U dogovoru sa Jovanovićem, Elizabet je trebalo da napusti smeštaj u aprilu 2022. godine ali ne! Ona je odlučila da ostane u stanu i štaviše – da ne plaća više najam.

Kako je Jovanović napravio veliku grešku jer je suprotno kalifornijskom zakonu postavio tuš u kući bez dozvole, a Elizabet je to naravno saznala, ona je rešila da uživa u tuđoj kući.

Saša nema pravo da je sada izbaci iz nje jer se Elizabet više ne vodi kao neko ko iznajmljuje stan već kao NN osoba u njemu, pošto je iznajmljivanje zbog tuša postalo ilegalno.

 

 

Sud u Kaliforniji stao je uz Elizabet i Saša nema pravo da je izbaci iz kuće. Njegov advokat Sebastijan Riči rekao je za The Times kako je Elizabet podstanarka iz pakla.

Ono što je dodatno bizarno u ovoj priči je što ovo nije prvi put dotičnoj ženi da besplatno živi u tuđoj kući!

Elizabet Hiršhorn izbačena je na jedvite jade iz smeštaja vrednog 2.6 miliona dolara u Oklendu u Kaliforniji.

Kuću je u septembru 2019. godine iznajmila od Aleksa Levina posle čega je odmah u dvorištu pronašla štetne supstance, pa je tražila od vlasnika da to očisti zbog njene navodne “hiperosetljivosti na alergene”.

Brajan Bišop, koji je vlasnik kuće koju je iznajmio Aleks Levin, rekao je da je Elizabet od prvog dana imala nerazumne zahteve, te da se videlo da nešto nije u redu u njenom ponašanju.

- Od početka je samo tražila način kako da bude u kući a da ništa ne plaća, te da bude zaštićena zakonom - rekao je pre dve godine Bišop kada je jedva izbacio bahatu ženu iz svoje kuće.

Hiršhorn je tokom 2020. godine boravila u kući za vreme pandemije i na nju se pozivala svaki put kada je Bišop pokušavao da je iseli. Pretila je, govorila je da nikog ne sme da pusti u kuću jer će je zaraziti i slično.

Bišop ju je tada tužio i tek u julu 2021. godine uspeo je snagom argumenata i dokaza da izbaci ženu iz kuće.

Ona je tada očito brzo našla drugu žtrvu, Sašu Jovanovića, koji sada ne zna šta će s njom.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading