OD SUDBINE POBEĆI NE MOŽEŠ: Zakasnila na avion koji se srušio, a onda joj se DEVET DANA KASNIJE dogodila neverovatna tragedija!

Autor:

Razonoda

08.10.2023

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena nije imala osećaj da će se posle poletanja aviona nešto loše desiti, ali je bila ljuta što nije na vreme stigla na konačno odredište

OD SUDBINE POBEĆI NE MOŽEŠ: Zakasnila na avion koji se srušio, a onda joj se DEVET DANA KASNIJE dogodila neverovatna tragedija!

Foto: facebook/johanna ganthaler

Italijanka Johana Gantaler bila je na 2009. godine na odmoru sa suprugom Kurtom u Brazilu kada je kupila avionsku kartu za Pariz.

Par je imao problema u saobraćaju, pa je taksi prekasno stigao na aerodrom u Rio de Žaneiru. Johana se mnogo iznervirala, psovala je što će kasniti kući, dok je Kurt mirno rekao:

“Ko zna zašto je ovo dobro što smo zakasnili”.

I bio je u pravu. Nekoliko sati kasnije avion Air France 447 u kojem je trebalo da budu, srušio se u Atlantski okean.

Tom prilikom poginulo je svih 216 putnika kao i 12 članova posade. Istraga je trajala tri godine.

Johanu i Kurta silno je potresla vest o padu aviona, ali oni nisu imali drugog načina da se vrate u Evropu nego – drugim avionom.

Iz Brazila su devet dana kasnije stigli u Minhen, a odatle su automobilom krenuli put Bolcana u Italiju.

Na putu ka Kufštajnu u Austriji u njihov automobil se na putu iznenada zakucao kamion koji je iz neobjašnjivih razloga prešao u drugu traku.

Johana je preminula na putu za bolnicu, dok je Kurt bio u kratkotrajnoj komi ali je preživeo. Živ je i danas.

Njihova familija tvrdi da je sudbina uplela prste u Johaninu smrt jer je pošto poto uvek negde žurila i nije uživala u životu kao po pravilu uvek optimistični Kurt.

Uostalom, njegove reči posle tragedije dovoljno govore o tome koliko je možda bolje u čašu gledati kao polupunu a ne polupraznu.

- Sudbina mi je podarila Johanu na još devet dana i ja sam joj zahvalan na tome - rekao je svojevremeno Kurt Gantaler.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading