ŽELITE DA PREKO NOĆI ZARADITE NAJVEĆI NOVAC U ŽIVOTU? Onda uzmite telefon i samo napravite OVU FOTOGRAFIJU

Autor:

Razonoda

06.10.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ideja je originalna, a potez koji morate načiniti vrlo jednostavan. Samo...postoji jedna prepreka

ŽELITE DA PREKO NOĆI ZARADITE NAJVEĆI NOVAC U ŽIVOTU? Onda uzmite telefon i samo napravite OVU FOTOGRAFIJU

Foto: pixabay.com

Američka kompanija Ring nudi neverovatnu glavnu nagradu od milion dolara nekom ko može da pruži naučne dokaze o stvarnom vanzemaljskom obliku života.

Ring, američka kompanija u vlasništvu Amazona poznata po snimanju srdačnih susreta i sumnjivih posetilaca na kućnom pragu, pokrenula je novu, ambicioznu inicijativu u SAD koja se nadovezuje na Noć veštica.

Rok za podnošenje prijava je 3. novembar 2023. godine. 'Stručnjak za svemir i vanzemaljce' biće zadužen za pažljivo pregledavanje tih prijava.

Pozadina navedene inicijative je poplava video zapisa koji kruže internetom, a za koje se tvrdi da prikazuju vanzemaljske aktivnosti. Međutim, pokazalo se da većina tih viđenja nije ništa više od meteora koji padaju s neba.

Da bi učestvovali u takmičenju, pojedinci moraju da budu zakoniti građani SAD stariji od 18 godina.

Postoje dva različita načina za učestvovanje. Prvi uključuje podnošenje naučnog dokaza snimljenog uređajem Ring koji dokumentuje vanzemaljca

Druga opcija omogućuje učesnicima da pošalju video zapis u trajanju do jednog minuta koji prikazuje nekoga ili nešto što je povezano s vanzemaljcima.

Ako se zaista iznesu uverljivi dokazi o vanzemaljskoj aktivnosti, odgovorna osoba biće nagrađena glavnom nagradom - anuitetom od 50.000 dolara godišnje u razdoblju od narednih 20 godina, odnosno ukupno milion dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading