PROFESORKA RODILA DETE UČENIKU, PA JE UHAPŠENA: Dečak u policiji ćutao kao zaliven, a onda je isplivala JEZIVA ISTINA

Autor:

Razonoda

04.10.2023

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktorka škola odmah je suspendovala profesorku, dok je policija krenula da "češlja" slučaj i došla je do iznenađujućih saznanja

PROFESORKA RODILA DETE UČENIKU, PA JE UHAPŠENA: Dečak u policiji ćutao kao zaliven, a onda je isplivala JEZIVA ISTINA

Foto: pixabay

Tridesettrogodišnja Morgan Freč, dojučerašnja profesorka srednje škole u američkom gradiću Loranger, uhapšena je zbog seksualnog napastvovanja učenika te škole.

Freč se nije opirala prilikom hapšenja, a ono što je čitavom slučaju pedofilije dalo posebnu crtu je što je profesorka u međuvremenu postala majka.

Morgan je bila u višemesečnoj vezi sa sedamnaestogodišnjim učenikom škole s kojim je zatrudnela.

Kada je otkrila da je u drugom stanju, profesorka je rekla momku da nikome ne govori ni reč o tome inače će imati problem s njom do kraja života.

Republika

Foto: Tangipahoa Parish Sheriff's Office printscreen

Profesorka Morgan Freč

- Freč je znala da će, ako se ssazna da je učenik otac njenog deteta, završiti iza rešetaka - prenosi WBRZ iz Luizijane.

Istraga je pokazala da je Morgan Freč bila čak dve godine u seksualnoj vezi sa učenikom, te da mu je konstantno pretila i ucenjivala ga. Govorila mu je da će ubiti njegove roditelje ako im išta otkrije, kao i da nikad neće imati drugu devojku osim nje.

- Čim smo saznali šta se desilo i da je naša profesorka uhapšena zbog nedozvoljenog odnosa sa učenikom, suspendovali smo je a onda i otpustili. Škola Tangipahoa Parish neće nikada tolerisati ovakve i slične incidente - izjavila je Melisa Stili, direktorka škole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading