STRAVA NA PREGLEDU: Došao zbog bolova u stomaku, a onda je doktorima PRIPALA MUKA kad su ga poslali na snimanje! OVO NIKAD NIJE VIĐENO

Autor:

Razonoda

29.09.2023

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dok su doktori pokušavali da pomognu muškarcu, on im je prećutao najvažniju informaciju o sebi

STRAVA NA PREGLEDU: Došao zbog bolova u stomaku, a onda je doktorima PRIPALA MUKA kad su ga poslali na snimanje! OVO NIKAD NIJE VIĐENO

Foto: pixabay.com

Muškarac iz Indije Kuldep Sing (35) umalo je umro u bolnici u koju je došao zbog prečestih bolova u stomaku.

Sing je doktoru na prvom pregledu rekao da već dve godine trpi nesnosne bolove, ali nikada pre nije dolazio u bolnicu jer bi oni prolazili u roku od sat vremena.

Dok ga je doktor začuđeno gledao pokušavajući da ga shvati, Sing se i na licu mesta požalio na strahovit napad.

Kako je dobio i visoku temperaturu, zadržan je preko noći da bi doktori mogli da mu snime stomak. Tu ih je čekalo najveće iznenađenje u životu!

 

 

U stomaku nema čega nije bilo! Indijac na pregledu nije rekao da u slobodno vreme guta raznorazne predmete.

Zato mu je i postavljena dijagnoza da boluje od pika poremećaja koji karakteriše gutanje stvari koje nisu hrana.

- U stomaku je imao slušalice, žvakaće gume, lančiće, prsten, pa čak i medaljon! Bilo je tu još predmeta, nismo upamtili šta je sve gutao - rekao je Ajmer Sing Kalra, direktor bolnice Moga Medicity u istoimenom gradu.

Doktor je dodao da je Sing imao mnogo sreće jer je u bolnicu došao u lošem stanju i ono se na licu mesta samo pogoršavalo, prenosi New York Post.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading