KAKAV OBRT! Majka na utakmici UZJAHALA SINA u seksi odeći i štiklama, a sada je momak konačno otkrio SVE O NJIHOVOM ODNOSU

Autor:

Razonoda

29.09.2023

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoci su ostali bez reči dok su gledali neobično blizak odnos roditelja i deteta na terenu

KAKAV OBRT! Majka na utakmici UZJAHALA SINA u seksi odeći i štiklama, a sada je momak konačno otkrio SVE O NJIHOVOM ODNOSU

Foto: instagram/ambslund

Amerikanka Ember Rajt dospela je prethodne nedelje u centar pažnje tamošnje javnosti posle neprikladnog i provokativnog ponašanja prema svom sinu na jednoj utakmici.

Ember je došla da gleda šesnaestogodišnjeg sina Brikstona koji je pobedio na utakmici američkog fudbala.

Majka mu je posle meča poletela pred svima u zagrljaj i onako u belim pripijenim pantalonama, uskoj majici na bretele i u štiklama, trljala se o njega ljubeći ga.

Video je potom okačila na Instagram čestitajući sinu na pobedi i uz komentar da joj je on „sve u životu i da će za njega učiniti šta god da treba“.

Blago incestuozni snimak majke kako se trlja o sina i gotovo ga jaše posle utakmice šokirao je konzervativniji deo Amerike, posle čega je Brikston Rajt reagovao.

Sina je prethodnih dana toliko zabolelo što su mu majku svi redom prozivali zbog provokativnog ponašanja da je objasnio zašto je bila toliko emotivna pred kamerama.

- Majka mi je sve. Ona mi je najveća podrška i jedina osoba koja je uvek bila tu za mene, u najtežim situacijama. Imao sam oca alkoholičara koga sam jako voleo ali on nije mario za mene. Kada se prošle godine razboleo znao sam da neće još dugo živeti. Nakon što je nedavno preminuo, prošao sam kroz najtežu fazu života. Čak sam njemu u čast promenio broj na dresu pa je sad 44 (otac je mladiću preminuo 4. aprila – prim.nov.). Reakcija moje majke bila je jako emotivna i ponosan sam na naš odnos - objavio je sin od Ember Rajt na Instagramu.

Za tu objavu mladić je dobio puno komentara podrške iako je i dalje bilo onih koji su ga osuđivali što je s majkom gotovo simulirao seksualni odnos na terenu pred kamerama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading