SLUČAJNOST ILI BRUTALNA KARMA? Žena ŽIVA SAHRANJENA, pa posle sedam dana zbog greške lekara ipak umrla! Evo šta se sada dogodilo

Autor:

Razonoda

28.09.2023

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka je mogla još da poživi da je oko sebe imala kvalitetnije doktore. Sada sve izgleda kao da im se "odozgo" osvetila za njihovu nestručnost

SLUČAJNOST ILI BRUTALNA KARMA? Žena ŽIVA SAHRANJENA, pa posle sedam dana zbog greške lekara ipak umrla! Evo šta se sada dogodilo

Foto: youtube.com/oneindia news

Žiteljka Ekvadora Bela Montoja (76) preminula je 16. juna posle komplikacija sa srcem i samo sedam dana nakon što je otkriveno da je živa sahranjena.

Montoja je 9. juna ove godine proglašena mrtvom zahvaljujući potpunoj nestručnosti lekarskog tima u bolnici koji kao da je jedva čekao da se njen krevet oslobodi za novog pacijenta.

Pet sati kasnije iz kovčega u koji je velikom brzinom ubačena čulo se nekakvo lupanje. Preneraženi radnici u mrtvačnici bolnice nisu smeli da otvore kovčeg, pa su pozvali policiju.

Ispostavilo se da je Montoja bila još živa ali u lošem stanju. Narednih sedam dana mučila se u istoj bolnici u kojoj je proglašena mrtvom kada je dobila srčani udar.

Priča je otišla toliko daleko u zemlji da se oglasio i ministar zdravlja Ekvadora istakavši da je baka imala dobru negu u bolnici.

Nekoliko meseci kasnije, karma je zakucala na vrata dvojici doktora iz bolnice u glavnom gradu Kitou.

Glavni doktor ostao je bez posla pošto je još jedan pacijent tri meseca posle Bele Montoje preminuo usled pogrešne terapije.  

Nakon što je on napustio svoje radno mesto, drugi doktor razveo se od supruge posle 12 godina braka pošto je ona sasvim slučajno otkrila da joj je dugo bio neveran.

Na sve to, u bolnici je potpuno degradiran i sada obavlja u pisarnici papirološki posao, prenose mediji iz Ekvadora.

Javnost je apsolutno ubeđena da je ovde reč o karmi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading