MAJKA ZABRANILA ĆERKI DA SE VIĐA SA MUŠKIM ČLANOVIMA FAMILIJE! Izazvala opšti haos, a onda je otkrila PRAVU ISTINU

Autor:

Razonoda

27.09.2023

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprkos tome što su je svi napadali, majka je znala šta radi

MAJKA ZABRANILA ĆERKI DA SE VIĐA SA MUŠKIM ČLANOVIMA FAMILIJE! Izazvala opšti haos, a onda je otkrila PRAVU ISTINU

Foto: TikTok/theorganicmami

TikTokerka po imenu Obri iznenadila je sve postom u kojem je otkrila da ćerki ne dozvoljava da sama provodi vreme sa muškim članovima familije.

Pritom su u tu zabranu uključeni i braća, stric i deda! Obri je šokirala familiju odlukom kada je devojčica napunila sedam godina i evo već tri godine može da posećuje familiju i druži se sa svima samo ako je u društvu majke.

- Ne može nigde da ide bez mene. Ne puštam je. Kažu mi da sam previše zaštitnički nastrojena prema njoj, ali to je moja stvar. Ona je moje dete. I kad poraste, kad počne da izlazi, neće moći da spava kod drugova i drugarica - otkrila je Obri.

Nakon silnih kritika i uvreda na njen račun da dete drži pod staklenim zvonom, Obri je opisala šta se njoj desilo kad je bila mala.

- Nekoliko puta sam bila prvo verbalno a onda i fizički zlostavljana od jednog člana šire familije. Nikad nisam rekla toj osobi, kad sam porasla, da se sećam svega. On je jedna od najfinijih osoba u familiji, ali samo ja znam da je najgori perverznjak - kaže Obri i dodaje:

- Svi muški članovi familije su na prvi pogled fini. Ma, duše od ljudi. Ali iz iskustva u životu znam da je to najčešće maska. Mnogi od njih su sami. Žene su oterali od sebe. Ko zna šta se tu sve dešavalo. Zato ćerku ne puštam ni kod dede da spava uveče, iako volim svog oca. Ne želim da sutra saznam da je bilo neke devijantnosti i maltretiranja moje ćerke u familiji - rekla je Obri.

Ona je na svoj post dobila jako mnogo negativnih komentara.

"Označila si sve članove familije zbog jedne osobe. To nije fer. Prenosiš detetu mržnju prema njima“, „To ne ide tako. Moraš da je pustiš da odrasta“, „Dokle ćeš da je pratiš? Hoćeš to da radiš i kad se ona uda? Ah da – kako da se uda kad pored tebe nijednog muškarca neće smeti da upozna?“, bili su neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading