DEVOJČICA (14) SE UBILA PRED POLICAJCEM: Molio ju je da se vrati kući roditeljima, ali posle OVE NJENE REČENICE znao je da je kraj

Autor:

Razonoda

24.09.2023

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok ju je gledao u oči verovao je da može da je spasi, međutim u nekom trenutku sve se preokrenulo

DEVOJČICA (14) SE UBILA PRED POLICAJCEM: Molio ju je da se vrati kući roditeljima, ali posle OVE NJENE REČENICE znao je da je kraj

Foto: Facebook/Stacie Chillson

Četrnaestogodišnja Džejli Čilson iz američke države Kanzas izvršila je samoubistvo pred policajcem kada je pokušao da je ubedi da se vrati svojoj kući.

Policajac je devojčicu prošle subote uveče spazio kraj puta kako izgubljeno tumara. Zaustavio je auto i prišao joj je, međutim, već tada je video da u ruci drži pištolj.

Policajac je pitao Džejli šta se dešava, ali ona je prvo ćutala. Potom je rekla kako nema interes više da živi jer svaki dan u školi doživljava verbalnu agresiju i maltretiranje od drugara.

Policajac je video da je devojčica nervno rastrojena i po njenom ponašanju znao je da je već odlučila da se ubije, ali je pokušao još jednom da je razuveri.

- Rekao joj je da se vrati roditeljima i da će sve biti u redu, da može da prijavi drugare koji je ugnjetavaju. Kad mu je rekla da je za to prekasno i da je digla ruke od života, rekao nam je posle da je znao da će se ubiti - reči su kolega iz policijske stanice Klaud Kauntija.

Republika

Foto: Facebook/Stacie Chillson

 

Policajac je u jednom momentu prišao devojčici, ali ona je tada podigla pištolj ka slepoočnici i ubila se.

Za nekoliko minuta na licu mesta se pojavila hitna pomoć, međutim reanimacija nije pomogla.

Devojčicin otac Džeb Čilson ostavio je srceparajuću poruku na Fejsbuku.

- Ona je predivna. Savršena. Veliki čovek. Sve što ste ikada hteli od deteta. Prelepa i pametna. Ona je naše sve. Ne prihvatam da je nema. Ovo ne može da se podnese. Nije fer. Čitao sam njene poruke u telefonu danima pre smrti…ono je užasno šta su joj sve pisali i kako su je terorisali - napisao je Džeb Čilson.

- Nikad je nisu uključivale u sportske timove. Nikad se nisu družile s njom, sedele na odmoru i jele zajedno. Na ulici nisu htele da joj se jave. Kakve su to drugarice i šta im je moj anđeo skrivio - zapitao se Džeb.

Policija i dalje ne uspeva da otkrije šta se desilo na žurci posle koje je Džejli izašla napolje rešena da se ubije. Takođe, nema odgovora odakle joj pištolj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading