OTKRIVENA VEZA! Katarina Baćović je LJUBAVNICA člana klana koja je pomagala kopačima tunela

Autor: Informer

Hronika

24.09.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svetlu nedavnih događaja koji potresaju Crnu Goru, sve veća pažnja i fokus je usmeren na istragu slučaja "Tunel".

OTKRIVENA VEZA! Katarina Baćović je LJUBAVNICA člana klana koja je pomagala kopačima tunela

Foto: Printskrin/Vijesti

Katarina Baćović

Policija u Podgorici intenzivno istražuje moguće veze između članova kriminalnog klana iz Tuzi i nedavnog obijanja depoa Višeg suda u Podgorici. Sumnja se da bi neka osoba iz klana mogla biti povezana sa ovim slučajem, a ova istraga je pokrenuta nakon što je utvrđeno da je Katarina Baćović., Podgoričanka, bila u intimnoj vezi sa osobom koja je označena kao visokopozicionirani član pomenute kriminalne grupe.

Policija je identifikovala jednu od dve ženske osobe koje se dovode u vezu sa osobama osumnjičenim u slučaju "Tunel". Ovom istragom se pokušava utvrditi da li je Katarina Baćović zloupotrebila svoj položaj u Višem sudu putem veze sa jednom zaposlenom osobom u sudu. Takođe, istražitelji proveravaju da li postoji povezanost između ovog krivičnog dela i nekog člana klana iz Tuzi.

Foto: Vlada Crne Gore/R.Koprivica

 

 

 

Važno je napomenuti da za sada nema podignutih krivičnih prijava protiv ovih osoba, a istraga je u toku kako bi se utvrdila eventualna odgovornost. Policija pažljivo proverava svaku sumnju i operativna saznanja kako bi rasvetlila ovaj slučaj.

Podsetimo, kriminalna grupa koja je navodno kopala tunel od privatnog stana u podrumu zgrade do depoa Višeg suda je osumnjičena za krađu dokaza iz sudske arhive. Članovi grupe koji su trenutno uhapšeni i osumnjičeni su za ovo krivično delo uključuju Veljka Markovića (32), Milana Markovića (53), Dejana Jovanovića (30) i Vladimira Erića (32) iz Loznice.

Ova istraga je u toku, a policija nastavlja sa naporima kako bi razjasnila sve okolnosti ovog slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading