PRODAO KUĆU BEZ ŽENINOG ZNANJA: Kad je čula šta je učinio, načinila je potez zbog kojeg mu se SMUČILO SVE

Autor:

Razonoda

23.09.2023

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mu bilo jasno u čemu je problem, pošto je smatrao da je odluka samo na njemu

PRODAO KUĆU BEZ ŽENINOG ZNANJA: Kad je čula šta je učinio, načinila je potez zbog kojeg mu se SMUČILO SVE

Foto: shutterstock

Korisnik Reddita okačio je post koji je u kratkom roku sakupio nekoliko stotina komentara, budući da je tema vanvremenska i uvek škakljiva. Odnos muškarca i žene u braku.

Muškarac je napisao da je doživeo potpuni haos u odnosu sa suprugom kada je bez njenog znanja prodao kuću.

Na prvi pogled deluje da je njena besna reakcija bila potpuno na mestu, ali čovek je napisao da su pre braka potpisali predbračni ugovor u kojem je stajalo da će potpuno podeliti imovinu. Njegova je bila kuća.

I pored toga, ona sada spava u svojoj sobi i ne želi ni da diše s njim u istoj prostoriji, prenosi Metro.

- Oboje smo bili bogati i podelili smo imovinu. Osim kuće u kojoj trenutno živimo, posedujem i predivan stan u istom gradu koji inače iznajmljujem, ali trenutno je prazan. Tokom protekle dve godine vodili smo mnogo rasprava o tome da se preselimo u manji grad i kupimo kuću u blizini plaže. Pre dva meseca kupili smo kuću i ubrzo se selimo. Već smo je renovirali. Budući da više nećemo živeti u ovom gradu, nisam video razlog da zadržim kuću u kojoj živimo i prodao sam je a da nisam obavestio suprugu - napisao je muškarac.

Potom je konstatovao da se na odlučio na taj potez jer je njegova imovina te nije video za shodno da ženu obaveštava o tome, iako su u braku.

Republika

Foto: pixabay.com

 

- Na dan kad sam završio prodaju, rekao sam joj da sam prodao kuću, a ona je bila besna kao ris. Pitala me je zašto joj nisam ranije pričao o svojoj nameri. Napomenula je da joj je i dalje potrebna kuća u ovom gradu i da namerava često da dolazi. Objasnio sam joj da još imam stan koji možemo da koristimo kad god smo u gradu, ali nije htela da čuje za to. Povredio sam je što je nisam uključio kao svoju ženu u donošenje odluke - dodao je Redditovac.

Uprkos očiglednim “greškama u bračnim koracima” prema supruzi, muškarac nije uvideo da je pogrešio te su počele i prve ozbiljne svađe.

- Zahladneli smo odnose. Bilo je dana kad nismo ni pričali. Pokvarili smo brak. Iako znam da sam u pravu, smučilo mi se sve - napisao je on na Redditu.

Međutim, još jedna stvar ga je iznenadila a to je reakcija Redditovaca koji su masovno bili na strani supruge.

“Ona ti je žena, pobogu!”, “Tako se ne postupa u braku. Šta ti je važnije – imovina i novac ili ljubav?”, “Imaš ti još da učiš u braku. Bravo za suprugu. Ja bih se momentalno razvela od tebe”, bili su neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading