DOČEKAO IH JE U SUZAMA I S PRETUŽNOM MOLBOM: Pljačkaši upali dečaku (11) u kuću, pa hteli da ga ubiju, ali na ovo NISU RAČUNALI

Autor:

Razonoda

24.09.2023

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lopovi su pre upada u kuću pažljivo posmatrali navike porodice i dečaka, naročito momente kad je on u kući gotovo sam

DOČEKAO IH JE U SUZAMA I S PRETUŽNOM MOLBOM: Pljačkaši upali dečaku (11) u kuću, pa hteli da ga ubiju, ali na ovo NISU RAČUNALI

Foto: Facebook/Amo Verma

Policija Vest Midlenda u Velikoj Britaniji u potrazi je za grupom pljačkaša koji su upali u kuću familije na Atloun Roudu.

Oni su tom prilikom uz pretnju masovnim ubistvom celokupne familije ukrali Rolex sat, dijamantski prsten, gotovinu i nakit.

Pljačkaši su bili maskirani u dostavljače, pa su pozvonili na vrata očekujući da im ih otvori jedanaestogodišnji dečak.

Prethodno su otkrili obrazac da u tom periodu dana on uvek otvara vrata, kao i da je tada kući sam sa bakom i dekom.

Kada im je dečak otvorio vrata, zapretili su mu držeći pištolje u rukama da ih pusti unutra.

Dečak se odmah rasplakao i zamolio ih je da ne pucaju ni u njega, a ni, zanimljivo u njegovog dedu koga voli najviše na svetu.

U drugom delu dvorišta bila je kuća dečakovog ujaka (36) te je i on, videvši komešanje u kući došao i našao se na nišanu pljačkaša.

Republika

Foto: Facebook/Amo Verma

 

- Prvo su pretili mom tati govoreći mu da će mu ubiti unuka. On ih je molio da ga ne ubiju, već samo njega ako treba. Bilo ih je petorica, sve vreme su držali pištolje uperene u glave svih nas - rekao je dečakov ujak.

Pljačkaši su uspeli da sa imovinom porodice pobegnu na ulicu, ali su se spetljali pokušavajući da ukradu automobil. Za njega je bila potrebna šifra a oni to nisu znali kada su ukrali i ključeve.

Tu su delimično usnimljeni, te je policija na osnovu tog snimka na mogućem tragu.

Porodica je u međuvremenu uplašena za svoje živote odlučila da unajmi obezbeđenje pred kućom.

Ujak je ponudio nagradu od čak 5.700 za informaciju koja može dovesti do pljačkaša, poručujući javnosti da ima poverenja u policiju i da je siguran da će oni biti uhvaćeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading