UHAPŠEN ANDREJ MEDVEDEV, BIVŠI ŠEF VAGNER GRUPE: Pokušao ilegalno da pređe granicu?

Autor:

Svet

23.09.2023

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Norveška policija je izvršila hapšenje bivšeg zapovednika plaćeničke grupe Vagner, Andreja Medvedeva, zbog sumnje da je ilegalno pokušao da uđe u Rusiju, nakon što je ranije ove godine zatražio azil u Norveškoj.

UHAPŠEN ANDREJ MEDVEDEV, BIVŠI ŠEF VAGNER GRUPE: Pokušao ilegalno da pređe granicu?

Foto: Printskrin/youtube

 Incident se dogodio nakon što je Medvedev napustio Rusiju u januaru i stigao u Norvešku u potrazi za azilom.

Medvedevljev advokat brani njegovu nevinost tvrdeći da je hapšenje rezultat nesporazuma. Prema njegovim rečima, Medvedev je putovao kako bi locirao mesto prelaska granice u Norvešku koje je koristio u januaru. Taj plan je obuhvatao vožnju taksijem. Međutim, on tvrdi da Medvedev nikada nije bio u blizini ruske granice, niti je imao nameru da pređe u Rusiju.

Detalji hapšenja su još uvek nepotpuni, jer policija nije objavila identitet uhapšenog muškarca osim da je reč o osobi u dvadesetim godinama. Ova situacija dodatno komplikuje slučaj Medvedeva, koji je već bio pod prismotrom zbog svojih aktivnosti u grupi Vagner i zatražio azil u Norveškoj iz straha za svoju bezbednost.

Sada će pravosudni sistem morati pažljivo ispitati sve činjenice i dokaze kako bi se utvrdila istina o ovom slučaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading