TETURALE SE I IZGLEDALE SU IZGUBLJENO: Ovce upale na plantažu i pojele 100 KILOGRAMA MARIHUANE! Pastir je imao samo jedan komentar

Autor:

Razonoda

22.09.2023

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Čovek nije znao kako da reaguje i da li da plače ili da se smeje od prizora

TETURALE SE I IZGLEDALE SU IZGUBLJENO: Ovce upale na plantažu i pojele 100 KILOGRAMA MARIHUANE! Pastir je imao samo jedan komentar

Foto: pixabay.com

Stado ovaca u Grčkoj moralo je da se očigledno usled nedostatka hrane snađe posle poplava, te je upalo na plantažu kanabisa.

Pastir koji ih je čuvao, primetio je da se čudno ponašaju nakon što su naletele na kanabis.

On nije znao šta je to, ali kada je po mirisu zaključio da nešto nije u redu, to mu se poklopilo sa izgubljenim pogledima životinja.

Stado ovaca upalo je u staklenik u kojem se uzgaja kanabis u farmaceutske svrhe. One su pojele skoro 100 kilograma ove biljke.

Vlasnik staklenika nije mogao da veruje svojim očima kada je saznao da je njegova proizvodnja kanabisa pretrpela veliku štetu od nevremena, a potom i od ovaca koje su došle da se nahrane ostacima.

- Ne znam da li je za smeh ili za plakanje. Imali smo žestoke toplotne talase i izgubili deo proizvodnje. Imali smo poplave i one su uništile još jedan deo. I sada, nakon svega toga, imamo stado ovaca, koje je ušlo u objekat i počelo da jede ono što je ostalo. Iskreno, ne znam šta da kažem - rekao je vlasnik licencirane farme za uzgajanje kanabisa, piše B92.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading