SKANDAL U ŠKOLI: Profesor raskinuo sa studentkinjom, pa objavio njene VRUĆE SLIKE! Ovakav preokret NIKO ŽIV nije očekivao

Autor:

Razonoda

17.09.2023

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nije mogao da podnese što ga je ona otkačila, pa je rešio da joj uzvrati na najbolesniji način. Ono što se potom dogodilo, zbunilo je i njega

SKANDAL U ŠKOLI: Profesor raskinuo sa studentkinjom, pa objavio njene VRUĆE SLIKE! Ovakav preokret NIKO ŽIV nije očekivao

Foto: Facebook/KaitlynCannon

Bivši profesor matematike Kristofer Dojl (29) otišao je 2019. godine sa svog radnog mesta kada je otkriveno da je zloupotrebio privatnost studentkinje Kejtlin Kenon, s kojom je bio u tajnoj vezi.

Amerikanac je nekoliko meseci kasnije na internetu objavio nekoliko njenih fotografija na kojima je naga i dodiruje intimne delove tela. Slike su na kraju završile i na sajtovima koji se bave osvetničkim seksom.

Sada, četiri godine kasnije Dojl je ponovo profesor! Ispostavilo se da je samo godinu dana posle skandala i uslovne kazne angažovan od privatne škole Amboj u Pertu.

Kejtlin Kenon, žrtva osvete profesora Dojla otvorila je profil na TikToku na kojem je za kratko vreme prikupila veliki broj pratilaca govoreći na temu osvetničkog seksa i prava na privatnost.

Nju je strašno pogodilo, kao i američku javnost, to što je Dojlu dopušteno da posle ovako teškog prekršaja ponovo predaje u školi.

Foto: Facebook/KaitlynCannon

 

- Moje je i ne samo moje mišljenje da on ne sme nikada više da se bavi tim poslom. Naravno, mene ovde niko ne pita ništa, iako sam bila žrtva - rekla je Kejtlin kojoj je posle odluke suda Dojl isplatio 10.000 dolara naknade za “pretrpljenu bol”.

Kejtlin je na TikToku opisala šta se još krajem 2018. godine dogodilo.

- Dobila sam dojavu, uz dve okačene slike, da je na sajtu Anon-IB objavljen čitav niz mojih privatnih fotografija. Najviše me je pogodilo to što je uz slike bilo moje ime, prvo slovo prezimena kao i ime grada Vol Taunšipa, gde sam odrasla. Prijavila sam Dojla - rekla je Kejtlin.

Policija je postupila prema zakonu. Zaplenili su profesorov telefon, ali i laptop i lakom proverom su došli do zaključka da su s njegovog računara aploudovane sporne fotografije na taj sajt.

- Osećala sam se izdano, prljavo, iznevereno. On se posle na Fejsbuku izvinio za taj postupak navodeći da je bio povređen zbog raskida, ali i da nije loša osoba. Očito mu je to prošlo, čim su ga ponovo zaposlili kao profesora - rekla je Kenonova na TikToku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading