SKANDAL U ŠKOLI: Profesor raskinuo sa studentkinjom, pa objavio njene VRUĆE SLIKE! Ovakav preokret NIKO ŽIV nije očekivao

Autor:

Razonoda

17.09.2023

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mogao da podnese što ga je ona otkačila, pa je rešio da joj uzvrati na najbolesniji način. Ono što se potom dogodilo, zbunilo je i njega

SKANDAL U ŠKOLI: Profesor raskinuo sa studentkinjom, pa objavio njene VRUĆE SLIKE! Ovakav preokret NIKO ŽIV nije očekivao

Foto: Facebook/KaitlynCannon

Bivši profesor matematike Kristofer Dojl (29) otišao je 2019. godine sa svog radnog mesta kada je otkriveno da je zloupotrebio privatnost studentkinje Kejtlin Kenon, s kojom je bio u tajnoj vezi.

Amerikanac je nekoliko meseci kasnije na internetu objavio nekoliko njenih fotografija na kojima je naga i dodiruje intimne delove tela. Slike su na kraju završile i na sajtovima koji se bave osvetničkim seksom.

Sada, četiri godine kasnije Dojl je ponovo profesor! Ispostavilo se da je samo godinu dana posle skandala i uslovne kazne angažovan od privatne škole Amboj u Pertu.

Kejtlin Kenon, žrtva osvete profesora Dojla otvorila je profil na TikToku na kojem je za kratko vreme prikupila veliki broj pratilaca govoreći na temu osvetničkog seksa i prava na privatnost.

Nju je strašno pogodilo, kao i američku javnost, to što je Dojlu dopušteno da posle ovako teškog prekršaja ponovo predaje u školi.

Republika

Foto: Facebook/KaitlynCannon

 

- Moje je i ne samo moje mišljenje da on ne sme nikada više da se bavi tim poslom. Naravno, mene ovde niko ne pita ništa, iako sam bila žrtva - rekla je Kejtlin kojoj je posle odluke suda Dojl isplatio 10.000 dolara naknade za “pretrpljenu bol”.

Kejtlin je na TikToku opisala šta se još krajem 2018. godine dogodilo.

- Dobila sam dojavu, uz dve okačene slike, da je na sajtu Anon-IB objavljen čitav niz mojih privatnih fotografija. Najviše me je pogodilo to što je uz slike bilo moje ime, prvo slovo prezimena kao i ime grada Vol Taunšipa, gde sam odrasla. Prijavila sam Dojla - rekla je Kejtlin.

Policija je postupila prema zakonu. Zaplenili su profesorov telefon, ali i laptop i lakom proverom su došli do zaključka da su s njegovog računara aploudovane sporne fotografije na taj sajt.

- Osećala sam se izdano, prljavo, iznevereno. On se posle na Fejsbuku izvinio za taj postupak navodeći da je bio povređen zbog raskida, ali i da nije loša osoba. Očito mu je to prošlo, čim su ga ponovo zaposlili kao profesora - rekla je Kenonova na TikToku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading