30 STJUARDESA UHVAĆENO U PROSTITUCIJI! Tri devojke zatečene u krevetu sa više muškaraca, a onda je OTKRIVEN JOŠ VEĆI SKANDAL

Autor:

Razonoda

11.09.2023

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša stjuardesa bila je mozak operacija uzImajući od devojaka veći deo novca

30 STJUARDESA UHVAĆENO U PROSTITUCIJI! Tri devojke zatečene u krevetu sa više muškaraca, a onda je OTKRIVEN JOŠ VEĆI SKANDAL

Foto: pixabay.com

Policija iz Vijetnama imala je krajem prošlog meseca pune ruke posla oko razbijanja neočekivanog lanca prostitucije stjuardesa lokalnih avio-kompanija.

Čak 30 stjuardesa radile su u slobodno vreme kao poslovna pratnja naplaćujući klijentima i po 2.700 evra za noć!

Nakon što je dobijena proverena dojava, policija grada Ho Ši Mina (nekadašnji Sajgon) upala je u luksuzni hotel gde je u jednom apartmanu uhvatila tri stjuardese u akciji sa nekoliko muškaraca.

Četvrtu stjuardesu pronašli su na terasi kako se krije sa jednim od klijenata. Otkriveno je da je mozak lanca prostitucije dvadesetpetogodišnja Vo Ti Maj Han koja je muškarcima slala slike svojih devojaka u uniformama avio-kompanija, prenosi Daily mail.

I sama Vo je bila stjuardesa u nacionalnoj avio-kompaniji Vietnam Airlines pre nego što je napustila ovaj posao kako bi postala na neki način – makro.

Republika

Foto: pixabay.com

 

 

Policija je brižljivim češljanjem dokumenata i mobilnih telefona otkrila da je i Vo bila prostitutka, kao i da je uzimala veliki deo finansijskog kolača od svojih devojaka.

Stjuardese su pre nego što su suspendovane sa svojih radnih mesta priznale krivicu rekavši da su za noć uzimale od klijenata čistih 1.000 do 2.000 evra.

Kupci su, kako prenose mediji iz Vijetnama, Vo plaćali punu sumu za devojke, pa bi ih ona potom tokom večeri na uvek drugoj lokaciji spajala sa klijentima.

Interesantno je da su među uhapšenim stjuardesama neke bile i iz drugih azijskih avio-kompanija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading