SEDEO JE U ĆOŠKU I PLAKAO: Srednjoškolci u autobusu prišli dečaku koji je lio suze, pa su načinili ŠOKANTAN POTEZ! Nastao je tajac

Autor:

Razonoda

10.09.2023

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada su čuli šta mu se dogodilo, stariji učenici nisu imali nikakvu dilemu šta treba da urade. Ovo niko nije očekivao

SEDEO JE U ĆOŠKU I PLAKAO: Srednjoškolci u autobusu prišli dečaku koji je lio suze, pa su načinili ŠOKANTAN POTEZ! Nastao je tajac

Foto: pixabay.com

Trojica srednjoškolaca iz Velike Britanije pomogla su učeniku petog razreda osnovne škole videvši ga kako sedi sam u autobusu i plače.

Dečak se tek preselio u novi kraj i nije upamtio gde mu se nalazi kuća u odnosu na novu školu. Videvši da je ušao u pogrešan autobus koji se sve više udaljava od centra mesta a i bez telefona u džepu, dečak je počeo da se trese i plače. Nije video rešenje.

Trojica srednjoškolaca na čelu sa Tomom O’Brajenom prišla su mu i pitala ga o čemu se radi.

Dok su ostali u autobusu ćutali i posmatrali situaciju, Tom je svojim prijateljima Hariju Kempbelu i Dilanu Robsonu rekao da se ujedine i pomognu dečaku.

Sakupili su na licu mesta 10 funti i dali su mu kako bi izašao iz autobusa i pozvao taksi. Štaviše, izašli su s njim na ulicu i sačekali da dođe vozač.

Republika

Foto: pixabay.com

 

 

Tom je prednjačio u pažljivosti, što se jako dopalo Rut Ferlong, ženi koja je stajala na autobuskoj stanici posmatrajući šta se dešava.

Na kraju je taksi i došao, a ispostavilo se da vozač nije ni želeo da naplati dečaku vožnju. Novac je narednog jutra vratio starijim dečacima.

“Ako neko poznaje Toma O’Brajena ili njegove roditelje, neka im javi kakvog su divnog dečaka odgojili”, napisala je Rut na Fejsbuku.

Priča se pročula po mrežama i videla ju je Tomova starija sestra koja je napisala da ovo nije prvi put da njen brat pomaže drugoj deci, kao i da bi svi trebalo da krenu i slede njegov primer.

“Svet bi tako bio daleko lepše i lakše mesto za život”, napisala je Tomova sestra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading