KOMŠINICA SILOVALA BLIZANCE (15) I PLANIRALA BEG S NJIMA: Uhapšena je u TOPLESU, dok je jedan od dečaka radio OVO U SOBI!

Autor:

Razonoda

31.08.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za čitav kraj uzorna supruga i majka, nekoliko meseci je zavodila dečake, a priča je dobila na ozbiljnosti kada je zbog njih čak i supruga izbacila iz stana

KOMŠINICA SILOVALA BLIZANCE (15) I PLANIRALA BEG S NJIMA: Uhapšena je u TOPLESU, dok je jedan od dečaka radio OVO U SOBI!

Foto: Facebook printscreen/Ashleigh Watts

Neverovatna priča stiže iz američke države Virdžinija. Ešli Vots (37) uzorna supruga i “idealna” majka iz komšiluka uhapšena je zbog sumnje da je seksualno napastvovala dvojicu tinejdžera iz komšiluka.

Vots će biti optužena za silovanje blizanaca koji su najbolji prijatelji njenog sina i s kojim idu u isti razred.

Majka je prilikom hapšenja zatečena u toplesu i bila je jako besna što su je policajci zatekli sa jednim od dečaka u sobi koji je spavao obeznanjen od marihuane. Policija joj je tom prilikom pronašla i spremljeni pasoš, puno gotovine i dve pripejd kartice za telefon pored kreveta.

Policija je još u februaru dobila anonimnu SMS dojavu da se nešto čudno dešava u kući Votsovih u Česapiku. Kada su došli da istraže slučaj, ništa sumnjivo nisu otkrili.

Ešli je bila u društvu muža i delovala je jako iznenađeno što su joj policajci na vratima, prenosi New York Post.

Ipak, oni su počeli da je prate i posle nekoliko nedelja otkriveno je šta se dešava u toj kući kada se “pogase svetla”. Votsovi su bili najbliže komšije sa porodicom dečaka blizanaca. Bili su do te mere bliski da nijedna od kuća nije zaključavala vrata kako bi dečaci stalno išli jedni kod drugog.

Republika

Foto: Facebook printscreen/Ashleigh Watts

Ešli Vots čak je izbacila i supruga iz kuće kako bi ostajala sama sa dečacima

 

Ešli je još prošle godine, dakle kada su blizanci imali samo 14 godina prvi put popušila marihuanu s njima, a sa seksualnim napastvovanjem počela je pre šest meseci.

Baš u tom periodu, muž je počeo da ima noćne smene i jedan od blizanaca ostajao je duže kod druga. Ispostavilo se da ga je Ešli tada i zavela, do te mere da je planirala beg s njim.

Kada je drugi dečak otkrio šta se dešava između nje i brata, poželeo je da i on otkrije “čari odraslih”, te je takođe pristao na ideju bega u troje.

Ešli je do te mere bila očarana blizancima da je istraga pokazala kako su nekoliko večeri svo troje provodili sami u kući, dok je njihov drug, a sin uhapšene bio na treninzima van grada.

Kada je Ešlin muž prvi put zatekao u dva ujutru svoju suprugu u toplesu na kauču sa jednim od dečaka, rekla mu je da se tu ništa nije dogodilo i da je dečak zaspao posle konzumiranja marihuana, a da ona ionako voli da se šeta po kući bez brushaltera.

Ešli je toliko preokrenula igru u svoju korist da je supruga izbacila iz kuće usled optužbi da je neverna.

Roditelji dečaka nikada nisu posumnjali da se u kući Votsovih dešavaju neke sumnjive stvari jer su im dečaci uvek govorili da idu da se druže sa vršnjakom iz razreda.

Ešli Vots će dodatno nagrabusiti na sudu jer postoji i jedan svedok. Jedan od dečaka je komšiji ispričao pre dva meseca kako ima seksualne odnose sa Ešli za koje baš i nije spreman, ali da ne zna kako da je odbije i ode od nje, piše portal VAVI.

Votsovoj se ne piše dobro. Prema pisanju američkih medija, ako se dokaže da je silovala maloletnike, preti joj kazna do 30 godina zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading