SEDAM MINUTA BIO JE MRTAV I TADA JE VIDEO JEDNU STVAR: Glumac posle 10 godina otkrio zašto je ćutao o onome što mu se desilo

Autor:

Razonoda

29.08.2023

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako sebe smatra osobom koja čvrsto veruje u naučna saznanja, ovo iskustvo promenilo mu je život i želeo je da svet zna šta se zaista dešava u trenucima kada smo "ni tamo, ni ovamo"

SEDAM MINUTA BIO JE MRTAV I TADA JE VIDEO JEDNU STVAR: Glumac posle 10 godina otkrio zašto je ćutao o onome što mu se desilo

Foto: pixabay.com

Devetog februara 2013. godine preminuo je britanski glumac Šiv Greval (60). Zapravo punih sedam minuta bio je klinički mrtav, a onda se vratio među žive.

Tih sedam minuta nikad nije zaboravio, ali iz nekog razloga nikada za svo ovo vreme nije želeo da priča o tome. Šta mu se tada dogodilo i da li je poput nekih drugih ljudi i on video svetlost, raj ili anđele van svog tela, konačno je otkrio za britanske medije.

- Bio sam na ručku sa suprugom kada sam doživeo zastoj srca. Nikog nije bilo u blizini ko bi mi pomogao te sam prestao da dišem. Neverovatno, ali sve vreme sam osećao da nisam živ. Gledao sam svoje telo. Osećao sam se prazno, ali sam imao emocije. Osećaj je poput plivanja u vodi – nemate težinu i niste povezani sa svetom. Ono što me je frapiralo je što sam odjednom bio iznad naše planete. Video sam Mesec, išao ka njemu – rekao je Greval za sajt PA Real Life.

Ono što ga je zaprepastilo i zbog čega je punih 10 godina ćutao o svom paranormalnom iskustvu je trenutak kada mu je ponuđeno da bira u čije će telo ući.

- Nikada nisam propagirao reinkarnaciju niti sam razmišljao o tome. Ali dok sam bio mrtav, neko mi je dao nekakve mogućnosti šta da budem u novom životu. Odbio sam. Tražio sam pogledom svoje telo. Želeo sam nazad. Video sam doktore kako me oživljavaju i dalje se ničega ne sećam - rekao je Greval.

Glumac je bio u indukovanoj komi punih mesec dana zbog nedostatka kiseonika u mozgu. Zbog toga je posle ovog iskustva dobio epilepsiju s kojom će se nositi dok je živ.

Greval se okrenuo umetnosti i danas je relativno uspešan slikar. Ipak, od traumatičnog događaja nikada se nije oporavio.

- Želeo sam da sada podelim s ljudima svoje iskustvo kako bi im potvrdio iz njega priče da u trenutku smrti zaista postoji to nešto neobjašnjivo. Neki momenti, sekunde kada ste ni tamo ni ovamo. Smatram sebe čoveka čije je znanje zasnovano na nauci, ali ovo iskustvo potvrdilo mi je da zaista postoji zagrobni život. Manje se bojim smrti, ali sam s druge strane i više uplašen zbog saznanja koliko je sve dragoceno što imamo u njemu - dodao je Greval, piše New York Post.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading