DAN PRED VENČANJE OTKRILA DA JE VERENIK VARA: Umesto da ga odmah “šutne”, donela je NAJLUĐU ODLUKU

Autor:

Razonoda

25.08.2023

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je čitala šta je sve radio dok je u isto vreme s njom gradio budućnost, ženi se motalo po glavi samo to kako će da ga kazni

DAN PRED VENČANJE OTKRILA DA JE VERENIK  VARA: Umesto da ga odmah “šutne”, donela je NAJLUĐU ODLUKU

Foto: Shutterstock

Postoje dani u životima ljudi koji se pamte zauvek. Jedan od takvih je onaj kada svom budućem životnom partneru izgovorite sudbonosno “da”.

Anonimna žena napisala je tekst za portal Body and Soul podelivši sa čitateljkama svoj slučaj koji joj je u početku užasno teško pao a sada je ponosna na to kako je izašla iz svega. Kao pobednik.

Autorka priče dobila je dan pred venčanje nekoliko snimaka s tuđeg ekrana na kojima se vidi vatrena prepiska dvoje zaljubljenih ljudi.

U trenutku ju je oblio znoj kada je na ikonicama koje su za fotografije primetila budućeg muža. Shvatila je da se udvarao drugoj ženi. Štaviše, po porukama se videlo da su odavno u nekoj romansi.

- Tvoje telo je je**no neverovatno! Znaš li kako dobro izgledaš? Nikada nisam ni sa jednom ženom imao ovakav odnos - pisalo je u jednoj poruci, dok je u drugoj njen verenik bio još konkretniji:

- Ti i ja. Sledeći vikend. Biće vrelo. Ponesi nešto sa sobom da se igramo - napisao je on.

Dok je čitala poruke pitala se ko joj je dan pred venčanje poslao niz skrinšotova sa telefona verenika. Možda neka od njene dve ćerke koja se dokopala sadržaja pa je želela da je upozori? Možda neki njegov prijatelj koji nije hteo da je on vara i u braku?

Republika

Foto: pixabay.com

 

 

- Mnogo sam skrinšotova dobila. Ona je bila sušta suprotnost meni. Imala je tamnu kosu i kožu, ja sam plava. Videla sam u porukama da je poludeo za njom - napisala je žena, prenosi Mirror.

Ko god da se krio iza slanja inkriminišućih poruka, učinio joj je životnu uslugu. Otrčala je u servis mobilnih telefona pitajući radnika da li su svi skrinšotovi sa tuđeg telefona autentični.

Nije dobila savršen odgovor, ali joj je čovek rekao da ništa tu ne deluje da je montirano.

- Srce mi je bilo slomljeno. Plakala sam. Koliko god da sam želela brak, pomislila sam da bi bilo sjajno da odmah raskinemo veridbu, ali ne. Preuzela sam stvar u svoje ruke i odlučila da mu zagorčam sutrašnji dan, da ga pamti zauvek - napisala je žena.

Došla je na sopstveno venčanje, a pre nego što će se sa verenikom uputiti ka oltaru, okrenula se ka njenoj i njegovoj familiji, kao i prijateljima pokazavši telefon i čitajući neke od poruka.

Dok joj je verenik crveneo pokušavajući da joj otme telefon i spreči dalju bruku, ona je prethodno zamolila kumu da je štiti, te ga je ona obuzdavala preteći mu u njeno ime.

- Ćerke su mi bile toliko ljute, želele su da ga prebiju. Ja sam s druge strane blistala od sreće, iako sam se tresla kao prut. Najlepši dan života ispao je tada jedan od najgorih, ali sada kad se osvrnem, to što sam učinila dalo mi je vetar u leđa za život - zaključila je autorka ispovesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading