SAMO JE IZAŠAO I OSTAVIO LJUDE U ŠOKU: Vozač autobusa usred vožnje DAO OTKAZ! Razlog će vas dodatno iznervirati

Autor:

Razonoda

21.08.2023

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac nepoznatog identiteta zapanjio je ne samo putnike ostavivši ih da se guše od vrućine u zatvorenom vozilu, već i kompaniju čiji je bio deo

SAMO JE IZAŠAO I OSTAVIO LJUDE U ŠOKU: Vozač autobusa usred vožnje DAO OTKAZ! Razlog će vas dodatno iznervirati

Foto: pixabay.com

Svašta smo navikli da čitamo i gledamo poslednjih godina po evropskim gradovima i putevima, ali da neko usred vožnje, u autobusu punom putnika da otkaz? To još nije viđeno.

Nesvakidašnja situacija dogodila se u Velikoj Britaniji gde je vozač kompanije GoNorthEast usred vožnje shvatio da mu treba radikalna promena u životu.

Negde na pola puta između Njukasla i Dirama, vozač je zakočio autobus, povukao ručnu i otvorio vrata, piše Telegraph.

Potom je izašao na “svež vazduh”, nakon čega je zatvorio vrata ostavivši putnike da se guše od vrućine u njemu! Putnici kažu da je vozač prilikom odlaska povikao “ma nab**em ovaj posao”, a onda se uputio ka nepoznatom pravcu.

Putnici su više od 15 minuta muku mučili kako da otvore vrata autobusa pošto su morali da pogode nekakvu kombinaciju na digitalnom senzoru.

Republika

Foto: GoNorthEast printscreen

Kompanija se zbog incidenta izvinila ne samo putnicima već i celokupnoj javnosti na Ostrvu

 

Kompanija GoNorthEast odmah se izvinila ne samo putnicima već i celokupnoj javnosti na incidentu najavivši sprovođenje detaljne istrage o tome šta je navelo vozača da ode.

“Možemo samo da se izvinimo svi putnicima koji su imali neprijatnost povodom ovog događaja”, napisala je kompanija u obraćanju na sajtu.

Prema nezvaničnim informacijama, vozač je u poslednje vreme bio mrzovoljan otkako ga je žena napustila tako da mnogi u tome vide razlog njegovog iznenadnog davanja otkaza.

“Sve se može na drugi način uraditi. Hoćeš da napustiš posao, čoveče? Onda odeš u direkciju i daš otkaz, a ne ostavljaš putnike nasred nedođije da se guše od vrućine u autobusu”, rekla je ovim povodom jedna od putnica autobusa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading