ZAPROSIO DEVOJKU USRED LETA: Dok su ih drugi putnici posmatrali, reakcija posade i avio-kompanije ih je ZAPREPASTILA

Autor:

Razonoda

20.08.2023

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je imao detaljno izrađen plan za let, a kada se našao se lepšom polovinom u vazduhu, mogao je da ga sprovede u delo. Međutim, od avio-kompanije nije očekivao ovakvo iznenađenje

ZAPROSIO DEVOJKU USRED LETA: Dok su ih drugi putnici posmatrali, reakcija posade i avio-kompanije ih je ZAPREPASTILA

Foto: X printscreen/Ryanair

Avio-kompanija Ryanair poznata je po konstantnim šalama kako prema putnicima, tako i na svoj račun.

Pritom su naročito zabavni na društvenim mrežama, zbog čega im turisti redovno gledaju kroz prste za neke stvari koje inače ne bi praštali.

Li i Lea ukrcali su se u avion ni ne sluteći kako će se on završiti po njih. Li je zapravo i znao šta će tokom leta učiniti, ali Lea nije ni mogla da pretpostavi kako će okončati dan.

Nedugo posle poletanja, Li je pred ostalim putnicima i članovima posade rešio da zaprosi svoju devojku.

Nakon što je ona pristala, putnici koji su do tada ćutali posmatrajući sa blagim osmehom trenutak, aplaudirali su im na učinjenom, što je Li posle dokumentovao na mreži X.

 

 

Međutim, ono na šta Li nije računao bila je reakcija posade Ryanaira, ali i osoba koje vode profile kompanije na mrežama.

Posada im je prvo čestitala, a onda je tražila od putnika da im se pridruže u veselju. S druge strane, na profile Ryanaira, stigla je urnebesna čestitka koja je Lija šokirala.

- Lea, trepni dva puta ako želiš drugo mesto - pisalo je u objavi Ryanaira što je videlo više od 2,5 miliona ljudi.

Ryanair je poznat po šalama u vazduhu. Sada nisu pravili ništa urnebesno, ali u prošlosti su znali svašta da pričaju preko razglasa.

- Dragi putnici, za volanom aviona danas vam je Niki Lauda. Voziće kao u Formuli 1, a ako bude ulazio oštro u krivine, imate kese za povraćanje ispred vas - poručio je pilot proletos na letu Barselona – Porto.

Bilo je i bizarnijih monologa u vazduhu.

- Nalazimo se na 10.000 metara visine. Ukoliko želite možemo probati da se popnemo još više, možda i da krenemo ka Mesecu. Samo ne znamo onda kako ćemo se svi vratiti u jednom komadu - poručio je jednom pilot putnicima na letu Beč – Valensija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading