NAHUŠKALI PUBLIKU PROTIV DRAŠKA! Desingerica i Pljugica SRAMNO provocirali gradonačelnika Banjaluke!

Autor:

Zabava

20.08.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozni reperi se ne zaustavljaju, ponovo udarili na gradonačelnika Banjaluke!

NAHUŠKALI PUBLIKU PROTIV DRAŠKA! Desingerica i Pljugica SRAMNO provocirali gradonačelnika Banjaluke!

Foto: ATA Images, Tiktok/BRKATIPLJUGA

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković i kontroverzni reperi Desingerica i Pljugica danima vode medijski rat. Sve je krenulo od Stanivukovićevog obraćanja, koji je istakao da ne bi dozvolio nastup skandaloznog repera u Banjaluci, nakon čega su oni krenuli da ga provociraju.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Juče su ponovo nastupali na Crnogorskom primorju, gde su u jednom trenutku naterali publiku da krene da skandira Drašku.

- Draško, mi te volimo. Draško, mi te volimo. Draško, mi te volimo - skandirala je publika, što su reperi usnimili, a potom objavili na svojim društvenim mrežama.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Desingerica se nedavno i javno obratio Stanivukoviću.

- Okej, kapiram bajo ovi pevači što se kače, ali političari da se kače na naša leđa, bajo, alo preko nas da skupljaju te političke poene - započeo je kontroverzni reper Desingerica i nekontrolisano počeo da viče u kameru: "Šta je Breskvica uradila bajo?! Šta ti je Breskvica uradila? Riba mleko, mleko, znači patrijahalna devojka, lepe pesme... Šta ti je skrivila?! Ne diraj Breskvicu! Ja kapiram što na mene ciljaš, ja sam kritičan, može neko da izgine od čarape... Nikad neću prestati bajo da šijem ljude patikom u glavu, nećete mi oduzeti to, nećete! Sabotaža, sabotaža, neću prestati bajo da šijem ljude patikom u glavu, neću prestati da mokrim čarapama da gađam ljude, nećuuu, sabotaža, sabotaža! Desinger je tata, broj 1. Nikad neće ljudi prestati da vole moje čarape i da ih jedu bajo, to se nikad neće desiti - ponavljao je kontroverzni reper.

Republika

Foto: Titkok-DragomirDespic_design, Republika

Desingerica i Stanivuković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading