EMA KUPILA KUĆU IZ SNOVA, PA ISPOD PODA U KUHINJI PRONAŠLA NEVEROVATNU STVAR: Veoma je jezivo (VIDEO)

Autor:

Razonoda

25.05.2023

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak neverovatnog otkrića do sada je pogledalo više od 5,3 miliona ljudi

EMA KUPILA KUĆU IZ SNOVA, PA ISPOD PODA U KUHINJI PRONAŠLA NEVEROVATNU STVAR: Veoma je jezivo (VIDEO)

Foto: Tiktok

Na neverovatnom snimku objavljenom na TikToku vidi se trenutak kada novi vlasnici kuće pronalaze bunar star 126 godina ispod kuhinjskog poda.

Ema Harison (28) i Riz Stajner (27) iz Vusteršira u Velikoj Britaniji renovirali su svoju kuhinju kada su došli do neverovatnog otkrića.

Ispod kuhinjskog poda pronašli su bunar star 126 godine. Nakon što su se uselili u kuću, prvo su rešili da izmere dubinu bunara.

Međutim, odlučili su da ga ne diraju i stavili su staklo na viktorijansku strukturu kako bi joj vratili nekadašnji sjaj.

Kuća je izgrađena 1897. godine, pa se procenjuje da je i bunar napravljen u isto vreme, kada je bio i primarni izvor vode.

Snimak neverovatnog otkrića podelili su na TikToku a video je do sada pogledalo više od 5,3 miliona ljudi.

Na snimku se vidi kako Riz spušta kanap sa šoljom u bunar kako bi izmerio koliko je dubok, i otkrio je da je dubina oko šest metara.

Ema je rekla da je bunar "kul otkriće, ali i veoma jezivo".

Unutar bunara su pronašli potkovice i niz drugih stvari. Par se nada da će u budućnosti moći da ukrasi svoje novo otkriće, prekrivajući ga staklom kako bi se moglo preći preko njega.

- Nadamo se da ćemo moći da stavimo svetla do kraja bunara tako da može da se vidi dno stakleni vrh preko kojeg će moći da se prelazi. To će biti odlična karakteristika u novoj kuhinji - rekla je Ema.

Ona je dodala da će sve to uraditi sami, ali da očekuju da će taj projekat potrajati nekoliko godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading