RUS SE SKINUO I POKAZAO ZADNJICU NA ''SVETOJ PLANINI'', MEŠTANI IZGORELI ZBOG OVOGA: Incident izazvao BURNE reakcije lokalaca, izrekli mu KAZNU!

Autor:

Razonoda

29.03.2023

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj incident samo je pokrenuo lavinu drugih!

RUS SE SKINUO I POKAZAO ZADNJICU NA ''SVETOJ PLANINI'', MEŠTANI IZGORELI ZBOG OVOGA: Incident izazvao BURNE reakcije lokalaca, izrekli mu KAZNU!

Foto: pixabay.com

Prošle nedelje društvenim mrežama je počela da kruži fotografija muškarca koji se skinuo go, odnosno svukao pantalone do članaka i pozirao na planini Agung na Baliju, koju meštani smatraju svetom.

Ruski državljanin, identifikovan samo kao Juri, biće deportovan iz Indonezije kao rezultat ovog incidenta. Iako se Juri izvinio za ono što je uradio, biće mu zabranjen ponovni ulazak u Indoneziju na najmanje šest meseci, piše BBC.

Hindusi veruju da je planina Agung, najviša tačka na ostrvu, dom bogova, a lokalni zvaničnik je rekao da za ovakvo ponašanje čoveka nema opravdanja.

- Prekršio je norme i nije pokazao poštovanje prema našoj kulturi - rekao je šef kancelarije za ljudska prava na Baliju.

- Ne postoji opravdanje za ono što sam uradio. Jedini izgovor koji mogu dati je moje neznanje - rekao je Juri na snimku koji je objavio na Instagramu. Rus je kasnije učestvovao u posebnoj ceremoniji čišćenja planina - ritualu koji meštani često održavaju nakon ovakvih incidenata.

Vidžaja, počasni generalni konzul Rusije na Baliju, rekao je za indonezijski CNN da je turista "lud" i da je trebalo da bude deportovan. Guverner Balija I Vajan Koster najavio je planove da ukine vizne dozvole za turiste iz Rusije i Ukrajine, rekavši da su mnogi iz te dve zemlje pohrlili na Bali usred rata, ali često ne poštuju lokalne propise.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading