SOFIJA NIJE MOGLA DA RAZLIKUJE BLIZANCE, PA DONELA RADIKALNU ODLUKU: Nek policija rešava OVO! (FOTO)

Autor:

Razonoda

14.03.2023

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sofija od rođenja svoje blizance nije mogla da razlikuje niti da ih oslovljava imenom!

SOFIJA NIJE MOGLA DA RAZLIKUJE BLIZANCE, PA DONELA RADIKALNU ODLUKU: Nek policija rešava OVO! (FOTO)

Foto: Printscreen/SOFIAR388 / TWITTER

Jedna majka postala je glavna tema interneta kada je objavila slike svojih jednojajčanih blizanaca na Tviteru, gde je objasnila da ne može da ih razlikuje. Nakon svih svojih pokušaja, osetila se prinuđenom da svoje jednomesečne bebe odvede do lokalne policijske stanice radi upoređivanja otisaka prstiju.

Naime, Sofija Rodrigez iz Argentine, odlučila se na ovaj korak, jer od rođenja svoje blizance nije mogla da razlikuje niti da ih oslovljava imenom, prenosi Blic.

- Sutra moram da idem u policijsku stanicu da mogu da uzmu otiske mojih blizanaca i da mi kažu koji je koji - napisala je ona ispod objave na Tviteru.

Rodrigez je pre odlaska u policiju, došla na ideju da jednom detetu stavi plavu traku oko zgloba, ali ju je mališan odsekao, te je ubrzo nakon što su se blizanci razboleli pomešala ko je ko.

Međutim, čak ni nakon odlaska u policiju nije rešila svoje muke. Nakon što policija nije uspela da identifikuje decu, majka se tada obratila lekarima, očajnički želeći da reši misteriju, ali je otkrila da su se i lekari možda zbunili i slučajno dva puta vakcinisali jednu od beba.

Na kraju, nakon nekoliko dana konfuzije, majka je uspela da napravi razlike među njima, zahvaljujući argentinskom nacionalnom registru osoba.

U svoju odbranu, ova "najgora mama na svetu" kako je sebe prozvala, objavila je fotografije svojih beba Valentina i Lorenca, objašnjavajući da su tada bile stare samo 45 dana i da se uživo nisu mogle razlikovati. Ona je objasnila da su, iako su na nekim fotografijama izgledale malo drugačije, bile identične.

Korisnici Tvitera su u delu za komentare podelili svoje priče.

- Siguran sam da su se moje sestre u jednom trenutku pomešale i svaka je završila sa imenom druge, jer među njima gotovo da nema razlike dok ne počnu da govore - rekla je jedna osoba sa Tvitera, čijem se kome ntarui priključio još jedan korisnik te objasnio da ni posle 30 godina nije siguran da li nosi svoje prvobitno ime.

- Sa mojim bratom blizancem, nosili smo narukvice, jednu na levoj i na desnoj strani. Legenda kaže da smo ih jednom ispustili i da su ih vratili na drugu stranu. Imamo skoro 30 godina sada, a nećemo saznati da li je on ja, a ja on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading