NAJČUVANIJA TAJNA IZ 1966. GODINE! PILOT IZ SVEMIRA SECIRAN NA VMA

Autor:

Razonoda

05.03.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanzemaljac poginuo u padu NLO kod Otočca, a njegovo telo ekspresno prebačeno u Beograd na obdukciju

NAJČUVANIJA TAJNA IZ 1966. GODINE! PILOT IZ SVEMIRA SECIRAN NA VMA

Foto: Printscreen

CEO SLUČAJ, NAVODNO, ZATAŠKALA TADAŠNJA TAJNA POLICIJA

Na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu 1966. izvršena je obdukcija vanzemaljca! Sve se odigralo u najvećoj tajnosti i daleko od očiju radoznale javnosti. Svi dokumenti i dokazi potom su, prema naređenju Josipa Broza Tita, stavljeni u ruke poverljivih ljudi iz tajne policije koji su čitavu stvar dobro zataškali. Ova tajna je godinama ostala sakrivena.


STROGO POV.


Ovako ukratko glasi možda najveća urbana legenda Beograda o srpskom Rozvelu, slučaju koji kao da je izvučen iz fioke "Dosijea iks". A sve je počelo 1966. u jednom malom mestu u Sloveniji po imenu Otočec, kada se, iz nepoznatih razloga, neidentifikovana letelica, nalik letećem tanjiru, srušila u šumu, zapalila i potom eksplodirala. Iz olupine je izvučeno jedno telo. Iako humanoidnog oblika, meštanima koji su se okupili na mestu nesreće pronađeno telo nije izgledalo kao da pripada ljudskom biću.
Pripadnici vojske veoma brzo su se pojavili na licu mesta, zajedno s ljudima u civilu, koji su izgledali kao da se pitaju za sve. Svim civilima je rečeno da "ovde nema šta da se vidi" i da je sve zapravo "samo vojna vežba".
Pronađeno telo, navodno, bilo je predstavljeno kao leš pilota, uz objašnjenje da je izobličenost nastala kao posledica velike temperature i sagorevanja u vatri koja je nastala paljenjem goriva u letelici, nakon rušenja.
Okrilje mraka učinilo je da stvar prođe uverljivije i publika ne posumnja. U vozilo Hitne pomoći ubačeno je "telo pilota" i ono se odmah zaputilo put Beograda. A na sve je lupljen pečat STROGO POV.


DVOJICA PATOLOGA

Za to vreme u Beogradu je logistika već delovala punom parom. Okupljeni su najveći umovi na čiju se poverljivost moglo računati. Date su im instrukcije i svi potrebni instrumenti, a potom se samo čekao dolazak dragocene pošiljke. Čim je pristiglo, telo vanzemaljca smešteno je u operacionu salu VMA i započeta je obdukcija, koju su predvodili zastavnik Andrej Zobol i dvojica patologa Nikola Julić i Zoran Frederić. Seciranje vanzemaljca sve vreme je snimano kamerom koja je beležila svaki rez, organ i unutrašnjost bića iz svemira.

I upravo će ovaj snimak postati alat u otkrivanju autopsije vanzemaljca na VMA. Naime, fotografije obdukcije završile su u rukama nećaka jednog od lekara, a on ih je 1999. podelio s prijateljem, da bi se 2011. fotografije pojavile na internetu, kao i trominutni video-snimak autopsije.


Najpoznatiji događaj sakrila vojska SAD


Rozvelski NLO incident je naziv za događaj iz 1947, kada se u blizini ovog grada srušila vanzemaljska letelica. Delove su otkrili farmeri Vilijam Brazer i De Proktor, koji su odmah obavestili policiju, i proneo se glas o padu neidentifikovanog objekta.
Američka vojska je to kasnije zataškala, tvrdeći da se radi o običnom meteorološkom balonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading