ANU JE USRED POROĐAJA OSTAVIO SUPRUG! Nije mogao da veruje šta vidi: Jedna stvar im UNIŠTILA ŽIVOTE!

Autor:

Razonoda

26.12.2022

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio sam apsolutno šokiran, kaže Mark.

ANU JE USRED POROĐAJA OSTAVIO SUPRUG! Nije mogao da veruje šta vidi: Jedna stvar im UNIŠTILA ŽIVOTE!

Foto: Shutterstock

Mark je bio sa suprugom na porođaju i željno je iščekivao svog sina, ili je barem tako mislio.

- Čim se dete rodilo, bilo je vrlo jasno da ja nisam otac. Dete je bilo crno. Bio sam apsolutno šokiran. Ne samo da sam otkrio da dete koje sam toliko očekivao nije moje, već sam otkrio i da me žena vara - napisao je Mark na Reditu.

Mark nikada nije pomislio da se tako nešto može dogoditi jer je njihov brak tako dobro funkcionisao. Kako kaže, bili su neverovatno bliski, smatrali su se najboljim prijateljima koji dele slične vrednosti, interesovanja i hobije. Dakle, kada je Ana početkom ove godine neočekivano zatrudnela, Mark nije ni trenutka posumnjao da se nešto čudno dešava.

- Kada smo saznali da ćemo dobiti još jedno dete, bilo je to iznenađenje za nas jer je supruga odlučila da ima samo troje dece iako sam uvek želeo još. Zato smo bili veoma oprezni, ali sam se oduševio kada sam čuo ovu vest - objasnio je Mark.

Tako je Mark bio potpuno skrhan kada je otkrio da ne samo da on nije biološki otac, već da ga je i njegova voljena žena prevarila. Ana je upoznala muškarca u klubu gde su se napili i imali nezaštićeni seks. Razmenili su brojeve telefona da bi se ponovo videli, ali tada je Ana otkrila da je trudna i muškarac je blokirao njen broj.

- Pokušala je da me smiri i rekla mi da on njoj ništa ne znači, da je pogrešila i da želi da zajedno odgajamo sina. Ali nisam mogao više da ostanem sa njom - otkrio je Mark.

Čak su i Anini roditelji, koji su, prema Marku, otvoreni rasisti, ponudili da mu plate advokata da dobije starateljstvo nad decom. Rekli su mu i da će novac koji su uštedeli za Anu sada dobiti ćerke, jer ne mogu da se pomire sa crnim unukom.

- Čak su je tražili da dečaka da na usvajanje, što je ona odbila. Više puta su joj pretili da će je ukloniti iz testamenta ako to ne učini, što su na kraju i uradili jer je odbila da napusti sina – ispričao je Mark.

Mark je dodao da ne zna da li treba da prihvati ponudu njenih roditelja jer bi njihove ćerke od tog novca mnogo koristile.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mile

27.12.2022 14:05

Dobra fora, udružiti se sa bivšim tastom protiv bivše žene.