HEINEKEN® OTKRIVA ŠTA TO ZAISTA ZATVARA VAŠE OBAVEZE NA KRAJU RADNOG DANA

Autor: Promo

Razonoda

18.11.2022

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokrenuta kampanja sa porukom o važnosti postizanja ravnoteže između posla i privatnog života

HEINEKEN® OTKRIVA ŠTA TO ZAISTA ZATVARA VAŠE OBAVEZE NA KRAJU RADNOG DANA

Foto: Heineken

The Closer Heineken

S vremena na vreme, desi nam se da se nađemo u žurbi i sa velikim brojem obaveza za koje nismo sigurni kojim redosledom da ih rešavamo. Neki će se prepoznati i u rutini u kojoj im se dani svode na odlazak na posao, rad do kasnih večernjih sati, a zatim odlazak na spavanje.

Ne dozvolite da ovo postane vaš klasični utorak. Podsetite se da je potrebno stisnuti kočnicu, pustiti dobar film, pročitati knjigu ili provesti vreme sa društvom.

Uvučeni u svet ekrana i mejlova, zaboravljamo da je povremeno pivo sa prijateljima opcija za siguran predah. Vreme je idealno da naše obaveze stavimo na Sleep mode!

Upravo je Heineken® pokrenuo kampanju u kojoj predstavlja uređaj koji baš to i radi, The Closer je neobičan otvarač za flaše visoke tehnologije koji odmah isključuje sve radne aplikacije kada se njime otvori flaša Heineken® piva.

Na izuzetan način, ova kompanija pokazuje da je u vremenu žurbe i nepreglednih listi obaveza potrebno fokus prebaciti na neke druge, podjednako bitne životne vrednosti, a sa The Closer, otvaračem, takođe  pokazuje da je i tehnološki progres usmeren ka unapređenju naših života.

U želji da istrajemo u ispunjenju svojih ciljeva, umemo da zadamo sebi i više nego što je to zaista potrebno, te se može dogoditi da se umesto uspeha susretnemo sa prezasićenjem. Važno je da naučimo kad da stanemo sa poslovnim obavezama i otvorimo sebi vidike ka nečemu novom.

Svesni da se u gore pomenutoj situaciji ponekad nalaze i neki od zaposlenih koje kompanija ima širom sveta, HEINEKEN je na simboličan način krenuo u borbu protiv sve većeg jaza između poslovnog i privatnog života.

Prepoznavši problem prekomernog rada pokrenuta je kampanja koja predstavlja svojevrsni simbol pokretanja promena zarad kreiranja životnog balansa. Ideja je da ne zaboravimo na značaj stvaranja posebnih životnih trenutaka sa najdražim ljudima i da se podsetimo da nam je svima potrebno postavljanje jasnijih granica između posla i privatnog života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading