JAVIO SE LEKARIMA ZBOG NEPODNOŠLJIVOG BOLA U LEĐIMA, A ONI OSTALI ZAPANJENI ŠTA U NJEMU ŽIVI! Onda je morao da prizna šta je IZ OSVETE uradio dva meseca ranije! UŠAO U MEDICINSKE ANALE!

Autor:

Razonoda

03.11.2022

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lu (39) iz Džeđianga (prezime nije objavljeno) našao se u medicinskom časopisu, pa zatim i u medijima širom sveta, kada se pročulo o ovom zapanjujućem slučaju.

JAVIO SE LEKARIMA ZBOG NEPODNOŠLJIVOG BOLA U LEĐIMA, A ONI OSTALI ZAPANJENI ŠTA U NJEMU ŽIVI! Onda je morao da prizna šta je IZ OSVETE uradio dva meseca ranije! UŠAO U MEDICINSKE ANALE!

Foto: Photo by rawpixel on Unsplash

Jedan otac iz Kine je sebi napravio gadan problem kada je odlučio da se osveti krabi, zbog toga što je naudila njegovoj ćerki. Odmazda protiv male životinje koja je uštinula dete zvuči poprilično melodramatično i nepotrebno, ali to ga nije odvratilo, pa je došao glave krabi tako što ju je živu pojeo.

Lu (39) iz Džeđianga (prezime nije objavljeno) našao se u medicinskom časopisu, pa zatim i u medijima širom sveta, kada se pročulo o ovom zapanjujućem slučaju. Zaštitnički nastrojen otac je završio u bolnici dva meseca nakon “osvete”.

Hitna pomoć ga je prevezla jer se žalio na nepodnošljive bolove u leđima. Nakon procene stanja pacijenta, lekari su ga pitali da li je pojeo nešto neobično što bi moglo da izazove alergiju. Međutim, Lu je odbio da govori o incidentu sa krabom. Na kraju je njegova supruga ipak progovorila, i ispričala sve doktorima.

Doktor Kao, koji je bio zadužen za Luovo lečenje, tada je u neverici pitao čoveka da li je to istina. Nakon toga, ovaj mu je objasnio kako ga je motivisala osveta i dodao da je bio jako ljut jer je kraba uštinula njegovu ćerku.

Ubrzo nakon verovatno jedne od najluđih stvari koje je lekar ikada čuo, Luova krv je poslata na testiranje. Rezultati su pokazali da se čak tri vrste parazita nastanilo u njegovom telu. Ipak, lečenje je bilo uspešno i on je otpušten iz bolnice, ali mora da se periodično javlja na preglede kako bi se pratilo stanje.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading