OVAJ SRBIN JE POSTAO SVETSKA SENZACIJA: Svi pričaju o "LUDOM EVROPLJANINU", a njegov otac je poznati biznismen (VIDEO)

Autor:

Razonoda

17.10.2022

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video-snimak je dostigao blizu 20 miliona pregleda.

OVAJ SRBIN JE POSTAO SVETSKA SENZACIJA: Svi pričaju o "LUDOM EVROPLJANINU", a njegov otac je poznati biznismen (VIDEO)

Foto: TikTok/ freewater.io

Na TikToku je osvanuo snimak u kom muškarac dobija besplatnu flašicu vode na ulici i zbog njegove reakcije video je dostigao skoro 20 miliona pregleda.

Način na koji se detaljno raspitao o gotovo svemu je ono što je ljudima bilo zabavno, a pojedini su su na snimku prepoznali Olivera Šotru, poznatog stand up komičara i sina biznismena Rajka Šotre.

 

 

U snimku pod nazivom "Ludi Evropljanin dobija besplatnu vodu", Oliver postavlja gomilu pitanja i izgleda kao da ne veruje ničemu što mu kažu. Na Tviteru su ga nazvali "ciničnim, ali smešnim".

- Kako ih je izvređao ali ih je u isto vreme pohvalio - napisao je jedan komentator a drugi je dodao:

- Ovo je najsmešniji snimak koji sam ikada video.

Oliver Šotra je rođen u Londonu i tamo je i odrastao. Stand up komedijom se bavi 13 godina a nastupao je širom sveta - u Engleskoj, Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i Grčkoj, čak je nastupao i u Beogradu.

Govori nekoliko jezika: engleski, francuski, srpski, grčki, nemački, italijanski a poseduje i četiri diplome u koje spadaju klasična literatura i master studije političkih nauka na "City University" u Londonu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oliver Sotra (@oliversotra)

 

Oliver je takođe glasovni glumac i ima 26 godina iskustva u korporativnom oglašavanju, filmu, reklamama, animiranim projektima, uključujući prevode i audio knjige na engleskom, francuskom i nemačkom.

 

 

Bio je u centru skandala pre pet godina kada se njegov brat zakucao "hamerom" u trafiku u centru Beograda, a mnogi mediji su preneli da je u pitanju bio Oliver, prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading