UMRLA PRE 21 GODINU, PA SE OPET POJAVILA?! Naša baka je još sa nama!

Autor:

Razonoda

22.05.2022

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanka Ejmi Džin Tajler objavila je pre nekoliko dana na svom profilu fotografije koje, po njenom mišljenju, dokazuju da pokojnici ostaju uz svoje najmilije na ovom svetu.

UMRLA PRE 21 GODINU, PA SE OPET POJAVILA?! Naša baka je još sa nama!

Foto: Printscreen/Twitter/AmyJeanTyler

Baka

Njena objava odmah je postala hit i na Reditu, a prikazuje njenu baku za života i prizor koji se pojavio na ekranu starog telefona sedam godina nakon što je gospođa umrla.

Moja sestrična preselila se u isti apartmanski kompleks u kojem je ona nekada živela, a fotografiju je zabeležilo njeno dete dok je trčkaralo po stanu i starim moblnim nasumično slikalo – napisala je uz objavu Ejmi Tajler.

 

 

Onda je skepticima odgovorala na kritike.

Ne, uprkos tome što imamo desetak bakinih fotografija, niti na jednoj od njih nije tako obučena. Tako da dete nije moglo da slika nešto usput, na zidu. Uz to, zaboravite mogućnost digitalne obrade. Pa to je fotografisano na preklopnom mobilnom iz 2008. godine – branila se ona.

Ejmi je i posle burne internet diskusije ustala ubeđena da je njena baka i dalje sa njima.

Nemam nikakvu dilemu da je u pitanju duh moje pokojne bake. Jer zaista je često nosila baš takav plavi ogrtač preko spavaćice – napisala je Ejmi Džin na Tviteru i dodala jednu zanimljivost iz bakinog života.

Naime, bila je bliska sa slavnim američkim romanopiscem Vendelom Berijem, a upravo je on i bio jedan od ljudi koji je nosio njen kovčeg kada je umrla 2001., prenosi Objektiv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading