Tužili SINA JEDINCA jer još nema BEBU! Školovali ga za PILOTA, omogućili mu raskošan život i venčanje, a on ih IZNEVERIO! Sve sabrali i traže "ludačku" odštetu!

Autor:

Razonoda

16.05.2022

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Baka i deka zahtevaju skoro 650.000 dolara odštete ako ne dobiju unuče u roku od godinu dana.

Tužili SINA JEDINCA jer još nema BEBU! Školovali ga za PILOTA, omogućili mu raskošan život i venčanje, a on ih IZNEVERIO! Sve sabrali i traže "ludačku" odštetu!

Foto: facebook.com/Rosecastle at Delaney Creek

Penzionisani indijski par iz severne države Utarakand tuži svog jedinog sina i snaju jer im nisu podarili unuke nakon šest godina braka i zahtevaju skoro 650.000 dolara odštete ako ne dobiju unuče u roku od godinu dana.

- Želimo unuka ili unuku u roku od godinu dana ili obeštećenje, jer sam svoj život potrošio na školovanje sina - rekao je Sanjev Prasad novinarima, objašnjavajući da je 2006. godine poslao sina na obuku pilota u SAD, što ga je koštalo 65.000 dolara.

Sin se vratio u Indiju 2007. godine, ali je ostao bez posla i porodica je morala da ga izdržava više od dve godine, piše Indijan tajms.

U međuvremenu, 35-godišnjak je dobio posao pilota.  

Foto: pixabay.com

Beba, Ilustracija

 

Iznos odštete uključuje troškove raskošnog venčanja u hotelu sa pet zvezdica, luksuznog automobila od 80.000 dolara i isplatu medenog meseca mladencima u inostranstvu.

Njegovi roditelji kažu da su mu ugovorili brak 2016. sa 31-godišnjom devojkom, nadajući se da će imati „unuka“ sa kojim će moći da se igraju u penziji, prenosi Kurir.

- Najveći problem je što nam treba unuk u ovom periodu života, ali moj sin i snaha ne mare za nas. Organizovali smo mu venčanje u nadi da ćemo jednog dana postati baba i deda. Od tada je prošlo šest godina - rekao je on i dodao:

- Osećamo se kao da, uprkos tome što imamo sve, zapravo nemamo ništa. Veoma smo nesrećni.

Sud je tužbu prihvatio, a ročište će se održati 17. maja u Hardivaru, gradu u severnoj državi Utarakand. Advokat Prasadovih roditelja rekao je da je par tražio novac zbog "psihološke okrutnosti".

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading