MAJ NAM DONOSI ČETIRI NAJSREĆNIJA DANA! Iskoristite naklonost neba

Autor:

Razonoda

01.05.2022

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važni astrološki aspekti koji su pred nama otvoriće nove mogućnosti

MAJ NAM DONOSI ČETIRI NAJSREĆNIJA DANA! Iskoristite naklonost neba

Foto: Tanjug/J. PAP

Maj, mnogi smatraju jedan od najlepših meseci u godini, a kako astrolozi tvrde, ovog proleća njega će obeležiti četiri značajna astrološka aspekta.

Kako ističu ovo je mesec novih nada i mogućnosti u kome će mnogi dobiti priliku da naprave velike pozitivne promene. Tri planete će to omogućiti svojom naklonošću sa neba - Mars, Venera i Jupiter.

Datumi koje bi trebalo zapamtiti i iskoristiti ovog maja su:

4. maj - kiša meteora Eta Aquariids

Prvi pozitivan dan koji donosi promene na bolje je 4. maj. Upravo ovaj dan biće vrhunac kiše meteora Eta Aquariids, a to je savršeno vreme za planiranje. To vam pruža priliku da donesete važne odluke, ali je savet astrologa da to radite vrlo pažljivo i promišljeno.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Meteor

Ovaj period će biti povoljan za komunikaciju, što može doneti mnogo uspeha i novih mogućnosti. Ovaj dan je dobar da se izvinite, ako ste nekog povredili kao i da tražite oproštaj za greške iz prošlosti.

5. maj - dan ogledala

Ovim danom vlada broj 5, koji simbolizuje simetriju i jednakost. "Datum ogledala" u maju je dan, koji u sebi sadrži sve petice (5.5.)  i  donosi sreću u svakom smislu, bilo da je to nešto novo, tek započeto ili ne.

Ovog dana se maksimalno posvetite svemu što vam je bitno: poslu, ljubavi, komunikaciji, radu na sebi…

24. maj - Mars ulazi u Ovna

Ovo je jedan od ključnih dana u maju. Mars će ući u svoje prirodno sedište, u znak Ovna gde će ostati do 4. jula.

Republika

Foto: youtube.com/NASA Jet Propulsion Laboratory

Mars

Čeka nas dobro raspoloženje, mnogo kreativnosti, produktivnosti i pozitivne energije. Mnogi će u ovom periodu uspeti da prebrode teškoće i ostvare uspeh.

28. maj - Venera ulazi u Bika

Još jedna planeta, ovog puta lepote i ljubavi naći će se u znaku kojim vlada. Venera ulazi u Bika i u njemu ostaje sve 22. juna, što donosi obilje energije i inspiracije. Venera u Biku će nam pomoći da pobedimo sve teškoće. Ovo se posebno odnosi na sam dan tranzicije.

Saznaćemo istinu o mnogim ljudima koji se lažno predstavljaju, samo bi trebalo da slušamo i pratimo svoj unutrašnji glas. On nas vodi pravim putem spoznaje, piše Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading