Hit! KRMAČA sa BALKANA uzburkala strasti na društvenim mrežama! Zbog njenog umeća svi bi se odrekli ČVARAKA I SLANINE! (VIDEO)

Autor:

Razonoda

28.04.2022

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan neverovatan snimak uzburkao strasti na Tviteru.

Hit! KRMAČA sa BALKANA uzburkala strasti na društvenim mrežama! Zbog njenog umeća svi bi se odrekli ČVARAKA I SLANINE! (VIDEO)

Foto: Printskrin

Navikli smo da u Srbiji i širom regiona baš svašta vidimo, ali na neke prizore ipak ne možemo da ostanemo imuni, pa moramo da se uštinemo, okrenemo oko sebe i prokomentarišemo "Ok, šta sam sad ovo video?". Upravo tako ljudi komentarišu snimak muškarca koji jaše, ni manje ni više, nego krmaču.

 

Za sada nije poznato u kom gradu je snimljeno jahanje krmačke, ali ono što je svima upalo u oči, jeste njeno ponašanje, odnosno, način na koji ulazi u kapiju dok "kaska" sa muškarcem na svojim leđima.

 

Naime, krmača je u stilu izvežbanog i veštog pastuva ušla u kapiju, kao da to radi svakodnevno.

Unutar stranice gde je video objavljen Uživo sa slavonskih ulica", korisnici su se šalili na račun "ponoćnog jahača", nazivajući ga "princom od Punitovaca", a bilo je i onih koji su napisali "Poskupelo gorivo… Mora kući nakon aftera“.

Isti snimak se pojavio i na Tviteru, gde su korisnici iz Banata tvrdili kako i oni žele "ovakvo prevozno sredstvo", te i da bi se zbog njega rado odrekli čvaraka i slanine.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading