O onome što je uradio pre tri godine, BRUJI SRBIJA! Student Aleksa Stefanović je pobednik 148. ciklusa "Slagalice", ali prevashodno je SJAJAN ČOVEK! (VIDEO)!

Autor:

Razonoda

02.04.2022

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Student Aleksa Stefanović sinoć je poneo titulu najboljeg u 148. ciklusu.

O onome što je uradio pre tri godine, BRUJI SRBIJA! Student Aleksa Stefanović je pobednik 148. ciklusa "Slagalice", ali prevashodno je SJAJAN ČOVEK! (VIDEO)!

Foto: printskrin/RTS

Aleksa je pobedio vojnika Stefana Savića rezultatom 275 prema 195. 

Prednost nakon prve partije u "Slagalica", uz znanje, pomogla mu je da dođe do pobede i osvoji nagradu od 300.000 dinara.

- Iskoristio bih priliku da se zahvalim svojoj porodici, prijateljima koji su bili uz mene, drugarima sa pab kviza i svim gledaocima koji su navijali za mene, tako i za protivnika. Presrećan sam - rekao je Aleksa prilikom uručenja čeka.

- Nakon prvog učešća u "Slagalici" kao srednjoškolac, imao sam želju da se vratim i saznam koliko sam napredovao za ove četiri godine. Snimanja su bila jako duga i naporna i bilo je potrebno sačuvati snagu za ključne trenutke. Pokušavao sam da ostanem fokusiran u svakoj igri i pored manjih kikseva i da u pravoj igri znanja osvojim bitne poene. Samo finale je bilo jako neizvesno i drago mi je što sam uspeo da na kraju ostvarim jedan od svojih dečačkih i kvizaških ciljeva. Sada sledi period priprema za veliki superciklus krajem godine - izjavio je pobednik za "Pirotske vesti"..

 

Ono po čemu će ostati upamćen kod gledalaca najpopularnijeg kviza u Srbiji, osim pobede, jeste i situacija u emisiji od 2. marta, kada je za šest sekundi i u samo dva poteza rešio asocijaciju.

Aleksa, koji je sada student treće godine Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, uspehe je počeo da niže još kao učenik pirotske Gimnazije. Oblasti u kojima je imao najviše uspeha - fizika, matematika i jezici, vodili su ga do nagrada na nacionalnim takmičenjima, pa se našao i kao jedan od junaka kratkog dokumentarnog filma koji se bavi briljantnim umovima svoje škole.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading