FBI OTKRIO NEŠTO ŠOKANTNO O VANZEMALJCIMA

Autor: Republika

Razonoda

04.12.2017

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanzemaljci su, izgleda, zaista pohodili Zemlju. I ne samo da su je posetili, nego neki i zauvek ostali na našoj planeti, i to u blizini gradića Rozvela, u Novom Meksiku.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U najnovijem otkriću, odgonetnutom u tajnim dokumentima FBI, specijalni agenti koji su se bavili "neidentifikovanim tajnim objektima" pedesetih godina prošlog veka, navode da" ne samo da su tri leteća tanjira pala na Rozvel, nego da je u svakom od njih bilo po jedno biće izvan planete". U tim, nepoznatim letećim objektima, obeledanjuje se ovih dana, pronađena su tela ljudskog oblika,“ svega 91 centimetar visoka i obučena u odeću od nepoznatog materijala, nalik pilotskoj".

Agenti FBI pozivaju se na izjave svedoka i inspektora Vazduhoplovnih snaga, pripisujući im zasluge za ovo otkriće, posle koga se , eto, saznaje da su letelice srušene, a vanzemaljci stradali zbog "jakih radarskih snaga koje su omele upravljačke mehanizme NLO".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading