(VIDEO) TRUDNICA SAZNALA POL BEBE NA NAJGORI MOGUĆI NAČIN! Od šoka se ukopala u mestu, ovo nije trebalo da se desi!

Autor:

Razonoda

14.07.2021

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak trudnice za koju se pretpostavlja da je pošla na zabavu povodom otkrivanja pola deteta, ali planovi su joj pali u vodu.

RepublikaFoto: Photo by Andrea Piacquadio from Pexels
Foto: Ilustracija

Otkrivanje pola bebe je definitivno jedan od onih uzbudljivih momenata u životu budućih roditelja, ali i baka i deka, rođaka, prijatelja koji sa nestrpljenjem žele da saznaju pol deteta. U inostranstvu, a sve češće i na našim prostorima, organizuje se proslava pod nazivom "Gender reveal", odnosno proslava otkrivanja pola bebe. Tom prilikom, na najrazličitije kreativne načine svima prisutnima se saopštavaju srećne vesti, a jedan od njih je i bušenje balona u kom se nalaze tračice ili papirići u plavoj (ako je dečak) ili pink (ako je devojčica) boji.

Međutim, jedna buduća majka je neposredno pre proslave doživela scenu koja definitivno odskače od onoga što je očekivala.

Naime, kao što se na snimku nadzorne kamere vidi, žena je sa balonom u rukama pošla ka autu, a onda se desilo nešto neočekivano!

Dečak se prišunjao iza leđa i probušio balon, te su tračice u pink boji poletele na sve strane. Sada je jasno: mama u stomaku nosi devojčicu!

Žena se od šoka ukopala u mestu i tako stajala nekoliko trenutaka, a onda razočarano ispustila balon iz ruke i pošla nazad ka kući.

Kako je izgledala ova scena možete pogledati u videu u nastavku teksta:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading